Брадатия *** се е взел много насериозно.Нищо тенденциозно не ни показа освен фукни .Има дузина българи,италиански готвачи с десетки години стаж в цяла Европа,които са истински майстори на пицата,самите италианци са ги признали.Впрочем в самата Италия вярвате или не, най-добрите пицари са албанци и българи!
До АнонименДо коментатора за брадата- еми косата кво е? нали пак са косми, логиката ти е нулева. Да не говорим, че от веждите дори падат повече косми, отколкото от други части на тялото. Брадата ми е поддържана, не са ме спирали да работя заради това, че имам брада дори във кухните на големи компании, лидери на пазара, със популярни в цял свят Шеф готвачи. а ти се бръсни всеки ден,щом те кефи... .
До 15Ми виж по-класните ресторанти готвачите кой е с брада и татуси пък тогава казвай Някакъв фетиш към брадата ли имате?
До Анонимен"В нито един ресторант няма да го пуснат с тая брада"В Нома има готвачи с по-голяма брада, който ако не е на първо място 4 поредни пъти, то е на второ или трето в класасциите от 15 години е шкембеджийница ...Значи дето викат,на тебе ти е сбъркан чипа, момче.
Едно време нямаше шеф готвачи, а храната беше по-вкусна. Сега се навъдиха шеф готвачи и олеле майко... нит шеф, нит готвач, ама самочувствието до таванЯ
Идеята за малкото продукти, на които можеш да вкусиш вкуса и да им се насладиш е пряко свързана с идеята за качествени продукти. Да, но моцарелата, колбасите и доматите принципно са ***. Да ако сложа от домашното си овче сирене, от буркана с белени домати на баба, запека я с пресен босилек и после я сервирам като внимантелно съм нарязъл върху нея от домашната пъстърма ( от бика, който съм пасъл сред тучни поляни), да пицата ще я бива.Истината е друга обаче-малко продукти-голяма печалба.
На младите ни ПИСНА, да ни тъпчете с постомунистическите си, недомвлъщини! Не искам да чакм, да стана на 45 години, че да стане нещо от мен! ората почват млади, а не стари!!!
До Анонимен 2Мисля, че атаките ти към момчето са незаслужени... Нека се радва на това, което му доставя удоволствие, никому лошо не прави.
До Анонимен"Между другото как готви с тази брада, не е ли задължително да облича и слага нещо за хигиена."Не селяне згубено, дето говир, като си вади знаният от ***, не е задължително, да "слага нещо за хигиена", освен чиста дреха.
До Само питам 5С мноого учене, практика и опит, ей така се става. На неговвата възраст хората имат по 12 години опит, зщаото почват още на по 16-7.Надявам се, да съм ти отговорил на въпроса. Ако до тази възраст не ти личи и не си готов, да си си шеф, няма никгоа да се случи за теб.
Никак най малкото и трябват няколко минути да се опече .:)))А иначе да размесиш тестото и наредиш продуктите за половин минута си е добра работа
Какво се изказвате неподготвени не знам. Точно така се прави италианска Маргарита. На практика е толкова лесно , колкото да си обуеш чорапите.
Качество преди скорост... и така като го гледам доста има да учи от истинските Италиански пица майстори. Да събере пари и да отиде да види как се прави.Между другото как готви с тази брада, не е ли задължително да облича и слага нещо за хигиена.Смях и смешна пица.
Как се прави пица за 30 секунди? Разказва 29-годишен шеф готвач