19

Пица и паста

преди 4 години

Брадатия *** се е взел много насериозно.Нищо тенденциозно не ни показа освен фукни .Има дузина българи,италиански готвачи с десетки години стаж в цяла Европа,които са истински майстори на пицата,самите италианци са ги признали.Впрочем в самата Италия вярвате или не, най-добрите пицари са албанци и българи!

18

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересува!

17

ovi

преди 4 години

До АнонименДо коментатора за брадата- еми косата кво е? нали пак са косми, логиката ти е нулева. Да не говорим, че от веждите дори падат повече косми, отколкото от други части на тялото. Брадата ми е поддържана, не са ме спирали да работя заради това, че имам брада дори във кухните на големи компании, лидери на пазара, със популярни в цял свят Шеф готвачи. а ти се бръсни всеки ден,щом те кефи... .

16

Анонимен

преди 4 години

До 15Ми виж по-класните ресторанти готвачите кой е с брада и татуси пък тогава казвай Някакъв фетиш към брадата ли имате?

15

TPE3BEH

преди 4 години

Koй е този ресторант?

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"В нито един ресторант няма да го пуснат с тая брада"В Нома има готвачи с по-голяма брада, който ако не е на първо място 4 поредни пъти, то е на второ или трето в класасциите от 15 години е шкембеджийница ...Значи дето викат,на тебе ти е сбъркан чипа, момче.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Едно време имаше само кебапчета, кюфтаци и шопска салата, айде моля ти се ...

12

хм

преди 4 години

браво на момчето

11

Анонимен

преди 4 години

Едно време нямаше шеф готвачи, а храната беше по-вкусна. Сега се навъдиха шеф готвачи и олеле майко... нит шеф, нит готвач, ама самочувствието до таванЯ

10

conservator

преди 4 години

Идеята за малкото продукти, на които можеш да вкусиш вкуса и да им се насладиш е пряко свързана с идеята за качествени продукти. Да, но моцарелата, колбасите и доматите принципно са ***. Да ако сложа от домашното си овче сирене, от буркана с белени домати на баба, запека я с пресен босилек и после я сервирам като внимантелно съм нарязъл върху нея от домашната пъстърма ( от бика, който съм пасъл сред тучни поляни), да пицата ще я бива.Истината е друга обаче-малко продукти-голяма печалба.

9

Анонимен

преди 4 години

На младите ни ПИСНА, да ни тъпчете с постомунистическите си, недомвлъщини! Не искам да чакм, да стана на 45 години, че да стане нещо от мен! ората почват млади, а не стари!!!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Мисля, че атаките ти към момчето са незаслужени... Нека се радва на това, което му доставя удоволствие, никому лошо не прави.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Между другото как готви с тази брада, не е ли задължително да облича и слага нещо за хигиена."Не селяне згубено, дето говир, като си вади знаният от ***, не е задължително, да "слага нещо за хигиена", освен чиста дреха.

6

Анонимен

преди 4 години

До Само питам 5С мноого учене, практика и опит, ей така се става. На неговвата възраст хората имат по 12 години опит, зщаото почват още на по 16-7.Надявам се, да съм ти отговорил на въпроса. Ако до тази възраст не ти личи и не си готов, да си си шеф, няма никгоа да се случи за теб.

5

Анонимен

преди 4 години

Да да, и аз така си мислех! За 30 секунди не е прави, а приготвя джуджориите върху нея.

4

Анонимен

преди 4 години

Никак най малкото и трябват няколко минути да се опече .:)))А иначе да размесиш тестото и наредиш продуктите за половин минута си е добра работа

3

Ivan

преди 4 години

Какво се изказвате неподготвени не знам. Точно така се прави италианска Маргарита. На практика е толкова лесно , колкото да си обуеш чорапите.

2

Анонимен

преди 4 години

Качество преди скорост... и така като го гледам доста има да учи от истинските Италиански пица майстори. Да събере пари и да отиде да види как се прави.Между другото как готви с тази брада, не е ли задължително да облича и слага нещо за хигиена.Смях и смешна пица.

1

Бау

преди 4 години

Талант. Браво.