fallback

В "Пирогов" оперираха пациентка с тумор в мозъка, която е имала насрочена консултация в Англия чак за след... 51 седмици.

От 32 години жената живее във Великобритания. В края на миналата година получила силно главоболие и заедно със съпруга ѝ посетили спешен медицински център.

Заради силната болка се завърнала в България. След изследвания й открили тумор в мозъка. Но заминала обратно в Обединеното кралство, защото съпругът ѝ настоявал да се лекува там.

Жената приемала болкоуспокояващи, които в един момент спрели да действат. А среща със специалист ѝ насрочили чак за след 51 седмици.

Когато се връща в България, само за седмица доц. Герганов прави необходимите изследвания и отстранява тумора от мозъка на Румяна.

Вижте историята й в репортажа на Петьо Атанасов и телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

българин

преди 4 години

Англия е прекрасна страна , но относно медицината - това е жестоката истина ! Написаното е абсолютно вярно ! Съпругата ми работи там , и то - в болница , но има ли нужда от лечение - задължително си идва до тук !

54

фАТМЕ

преди 4 години

Да, Ви напиша как е при нас в Атина !Имаш ,осигоровка ходиш на лекар който ти е най наблизо ,заплащаш 10е за преглед ,нямаш проблем за хапчета !Аз ,посещавам -патолог един път на 3 месеца ,дава ми рецепта за 3 месеца ,а и като лекар е невероятно добър,като човек любезен !Като ,мъж много хубаво момче!!Останете ,си здрави!

53

Анонимен

преди 4 години

Западния свят е формално уреден. Но под тази лъскава повърхност се таят такива унищожителни неуредици, бездушие, комерсиалност, че там може да умреш докато ти се усмихват любезно. Западняците са генетично увредени. Грешка, ама страхотна грешка е че се залепихме за проклетия "запад".

fallback