Емил Караниколов. Снимка: архив, БулФото
fallback

Министър Порожанов е изключителен експерт, но това е личен акт, който аз не мога да коментирам, каза икономическият министър Емил Караниколов пред журналисти по повод оставката на министъра на земеделието.

Oще по темата
Така или иначе ГЕРБ показват своите европейски ценности - дори и да има съмнение за нещо, те предприемат тези действия, допълни той след участието си в конференция на Българската петролна и газова асоциация.

По въпроса кой ще наследи подалия оставка ресорен по темата "горива" заместник-министър на икономиката Александър Манолев, Караниколов напомни, че по закон министрите не назначават заместниците си, а това се прави от премиера.

Към момента министерството е разпределило задачите и функциите си, нямаме необходимост, но това ще го решим в по-късен етап и е решение все пак на премиера, коментира още Караниколов, цитиран от БТА.

Министърът информира, че утре ще има среща със заинтересованите страни по т.нар. закон за горива и наредбата, с която ще се определят редът и условията за водене на регистър на лицата, осъществяващи икономически дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход.

Наредбата трябва да влезе в сила на 27 юли, а преди това ще бъде предложена за обществено обсъждане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Шефа

преди 4 години

Къде ги видя евро ценностите тоя младеж?За сега видяхме крупни кражби на евро средства от целия актив на ГЕРБ, тлъсти комисионни при издигане на депутати и кметове на ГЕРБ ,които са пълнели гушката на сиромах Цецко, с две думи тотална корупция и развала по цялата структура на ГЕРБ!Време е да се обърне другия край на сопата за да се стигне до мафиота на върха - Бойко Методиев Борисов!До кога ЕНП ще търпи тоя кърлеж?

45

Анонимен

преди 4 години

Караниколов-покажи ценности!

44

Анонимен

преди 4 години

Един от главните палачи на българските гори Десислава Танева главен лобист на поправките Цеко в Закона за горите, довели до поголовните сечи и последвалите бедствия става Министър на Земеделието и горите! Десислава Танева вярната комбина на Емо Фаса и Миро Мършата в погромите върху горите ни! Представяте ли си!? Тази личност узаконила застрояването и безогледното изсичане на горите ще пази и стопанисва и малкото останали след тяхната съсипия гори!

fallback