46

Шефа

преди 4 години

Къде ги видя евро ценностите тоя младеж?За сега видяхме крупни кражби на евро средства от целия актив на ГЕРБ, тлъсти комисионни при издигане на депутати и кметове на ГЕРБ ,които са пълнели гушката на сиромах Цецко, с две думи тотална корупция и развала по цялата структура на ГЕРБ!Време е да се обърне другия край на сопата за да се стигне до мафиота на върха - Бойко Методиев Борисов!До кога ЕНП ще търпи тоя кърлеж?

45

Анонимен

преди 4 години

Караниколов-покажи ценности!

44

Анонимен

преди 4 години

Един от главните палачи на българските гори Десислава Танева главен лобист на поправките Цеко в Закона за горите, довели до поголовните сечи и последвалите бедствия става Министър на Земеделието и горите! Десислава Танева вярната комбина на Емо Фаса и Миро Мършата в погромите върху горите ни! Представяте ли си!? Тази личност узаконила застрояването и безогледното изсичане на горите ще пази и стопанисва и малкото останали след тяхната съсипия гори!

43

Л.Иванов

преди 4 години

Ако герб показваше евроценности, то лидерът на партията/ мафия/отдавна трябваше да си е подал оставката. А пък ако имахме и прокуратура!!!!!!!!!

42

Само у нас

преди 4 години

Най-големите крадци са най-морални.Щеше да е смешно,ако не беше тъжно и жалко.

41

Анонимен

преди 4 години

Този мошеник говори за евро-ценности. Е гати държавата и чудото.

40

Анонимен

преди 4 години

е кво като е подал оставка, утре ще го наредят на ляб на по-сладка службица - заграда за вярност към партията. Боко преди да дойде на власт обеща политици в затвора - де ги, макар да има основания за тва?

39

Анонимен

преди 4 години

Значи, тия алабализми ги разправяй някъде другаде.Крал и вършил безобразия в продължение на години...Бил честен и непокварен-*** моля ти се-света вода ненапита.Хващат го и той пак върти и сучи...Накрая зорлен му взеха оставката,ама той бил моралисти,хаха.Къде му беше морала до преди няколко дни,а???

38

Анонимен

преди 4 години

я .. то апартаменти.тераси.асансьори.къщи за гости.джипове Тойота на бъдещата шефка на фонд Земеделие...направо евроценности. ама индивидуални за джоба.

37

Анонимен

преди 4 години

Евроценностите ги крият в офшорни сметки. Президентът каза да си покажат евроценностите в офшорките. Тома Кравов и Спас Цукалски много се разтревожиха.

36

Анонимен

преди 4 години

Герб-ерчетата е време да заговорят за еврата. Евроценностите им ги видяхме и разбрахме. Един си купил апартамент, друг тераса, трети си подал оставката. Между другото, тези третите са доста, разбира се.

35

Анонимен

преди 4 години

Откога на срамотиите им казват евроценности?

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя църньо що не е подал оставка. Като принципал на държавната банка за развитие напълни гушичката на Пеевски с пари.И продаде дипломатическият клуб за жълти стотинки.

33

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ показват своите еврог.ейски ценности. Откога да крадеш и присвояваш са станали ценности. Това не го знаех. Ето защо сме бедни защото не крадеме и не присвояваме по еврпеската ценностна система. Ето къде е бил ключа от ***. РАЗБРАХТЕ ЛИ.

32

Анонимен

преди 4 години

Не само оставка затвор трябва за този Пор Ожанов, този дребен разложки мошеник, унищожил хиляди абсолютно здрави животни в Странджа, твърдейки че има чума по животните! Чумата е герб, цялата крадлива, некадърна, лакома шайка от калинки.

31

Анонимен

преди 4 години

Интересно убийството на над 4000 хил.животни в Странджа и съсипване на бизнеса на хората към евроценностите ли спада???Порожанов като министър на земеделието носили отговорност за това??? Нали излезе доклад на Българската агенция по храните с който признават че "чума по дребните преживни животни в Странджа " не е имало.

30

Анонимен

преди 4 години

Тоя и той е един еврогей

29

Също анонимен

преди 4 години

И трябва да си ходи. И той е от отбора "ТОЙ"!

28

Анонимен

преди 4 години

Значи да мамиш държавата докато те хванат и след това да си подадеш оставката без да бъдеш съден е "евроценност".

27

ай сиктир

преди 4 години

Евроценности ли !!!!!!!!! Егати наглеца бих споменал родата му по женска линия, но не е много възпитано.