Снимка: Архив, Булфото
fallback

Докато актьорът от "Дунав мост" и "Васко да гама от село Рупча" Иван Ласкин е в изкуствен сън, медици и близки правят опити за намиране на донор. Състоянието му е много тежко и спешно се налага трансплантация на черен дроб, за да може новият орган да осигури нормалното функциониране на организма, съобщава "България днес".

Oще по темата

Специалисти обясниха пред "България Днес", че Ласкин има проблем със съсирването на кръвта и това затруднява откриването на подходящ донор, чиито показатели да съвпадат или поне да се доближат до тези на Ласкин.

"Разговаряхме доста пъти, докато лежеше в "Пирогов". Вдъхнах му сили и кураж да се бори, по мъжки. Вярвам, че лекарите ще се справят във ВМА и скоро ще бъде на крака", сподели пред вестника Христо Мутафчиев.

Двамата с Ласкин от дълги години са близки приятели на сцената и извън нея и Мутафчиев неведнъж е споделял своите симпатии към половинката на Алекс Сърчаджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

253

ivailo

преди 5 години

До МаяА наивни хора като теб - бол...

252

Мая

преди 5 години

До Стефан д-р ЧолаковКак е възможно да има такива психопати като теб .

251

Сашо Апашо

преди 5 години

Ако мислите че новия дроб ще го направи нов човек - трзвеник и добър съпруг ......... то тогава вие сте отчаяни оптимисти и големи наивници . Точно такива като вас на дърти години хвърлят хилядарките през балкона за радост на ало-апашите .

fallback