253

ivailo

преди 5 години

До МаяА наивни хора като теб - бол...

252

Мая

преди 5 години

До Стефан д-р ЧолаковКак е възможно да има такива психопати като теб .

251

Сашо Апашо

преди 5 години

Ако мислите че новия дроб ще го направи нов човек - трзвеник и добър съпруг ......... то тогава вие сте отчаяни оптимисти и големи наивници . Точно такива като вас на дърти години хвърлят хилядарките през балкона за радост на ало-апашите .

250

Simon

преди 5 години

Много ми е мъчно... не го познавам, но от два дни го мисля.. независимо от причините да стигне дотук, никой не заслужава това. Всеки греши или не може да се поучи винаги от грешките си и ги повтаря. А и алкохолната зависимост е нещо сериозно, не е просто казваш край и готово, спираш и си излекуван.Дано се оправи и има сили да продължи напред и да отгледа децата си.Амин.

249

Анонимен

преди 5 години

Всички пием, само че някои повече пием. Дано се оправи. На никому лошо не е направил Ласкин.

248

ОТ ЛЮЛИН

преди 5 години

Дано се пребори!Искам да кажа, че алкохола е доста силна законна дрога!Даже сигурно има повече умрели от това, отколкото хероин, кокаин и други такива!Един милиард е оборота в България от покупко-продажба на алкохол!Много чувствителни хора се пристрастяват, защото света е гаден!

247

дедо Ташунко

преди 5 години

Хора, нека да пожелаем на г-н Ласкин да го спасят докторите. Ще бъде тъжно да си отиде без време. На всички пожелавам весело посрещане на Нова Година. Да си пийнем кой вино, кой домашна ракия доволно, за здраве и без да се напиваме като мотики.

246

Митьо

преди 5 години

Представяте ли си да му намерят донор какво ще става с нов черен дроб... Още повече наливане и мъки за близките му. Нов мозък му трябва, а не черен дроб, но вече е прекалено късно.

245

Анонимен

преди 5 години

Пийте си домашно вино колкото си искате...ако ще до насиранье, но не употребявайте спиртни напитки, братя!

244

Анонимен

преди 5 години

до 259 Не, бе кааапууут, не защото си много ааарт, а защото си алкохолно зависим. Самият Ласкин е казвал, че иска да откаже алкохола. То и аз да мога да го откажа както и не пуша и ще съм на 6, но ей сега се прибирам и си налях едно вино с мезе. Въпросът е в количеството, а при Ласкин са огромни.

243

Анонимен

преди 5 години

За какво му е нов черен дроб? За да изпие и него ли?Мисля има хора, които също са нуждаещи се, но които ще го използват по добре

242

Анонимен

преди 5 години

Ласкин като заряза киното от безделничене се пропи тотално. Иначе пак си шораше, но не в такива количества. ФАКТ!Безделието ви пропива, българи!

241

Анонимен

преди 5 години

Ласкин сам си е признавал че последните 4-5 години жена му Алекс Сърчаджиева ходи на работа и ги издържа с детето им, а той го играе детегледачка и виси цял ден пред компютъра у тях. Да не мислите че е на лимонада цял ден пред компютъра?

240

Анонимен

преди 5 години

до 227 Ти понеже не пиеш и ти се замотава главата от 200 грама вино. Не можеш да разбреш ли че хората които си пият редовно вечер, а и през деня 200 грама само ще ги раздразни? Какво замайване на главата от 200 грама вино, бе, брат? 2 кила вино кажи.Но ти това не можеш да го разбереш- тренинга..организмът се нагажда на все по-големи количества алкохол докато се стигне до това с Ласкин.

239

Е

преди 5 години

Защо, какво е правил в Пирогов? Пиян ли е бил?

238

Анонимен

преди 5 години

Помогнете му ако можете, човекът е свестен. Никой не заслужава такива мъки. Има ли добри хора в тази държава? Уважавайте близките му които едната надежда ги крепи!

237

Стефан д-р Чолаков

преди 5 години

Този не само че е пияница, ами е изключително неприятен, нагъл, неадекватен и противен тип. Който го познава - знае. Персонала на Пирогов (където го закараха преди ВМА) може да ви разкаже потресаваща история за държанието му с лекарите и сестрите. Супер противен тип ! По-зле е и от мутрите - същото мутренско държание, но в добавка - е пълен и с комплекси, които избива - върху жена си, върху околните, направо ужас ! Смайващо е колко е различен публичния образ на някой хора от това което са !

236

Не е

преди 5 години

като да не живея в тази страна,тук си живея,обаче защо не мога да се сетя за някоя роля на този прехвален и " велик "актьор освен като дете във " Васко да Гама от село Рупча".Велик в изцепките си във ФБ или в някое интервю по медиите..., това,да,но друго стойностно...май няма.И защо ,по дяволите ни занимават с тези елементи с огромно его,а и да трябва да му съчувстваме?!?

235

До Е

преди 5 години

Е чр всеки знаеше ,че Баташов доста голям любител на чашката, не случайно преди да почине го приеха в "Токуда" ,с цироза.Чочо до колкото знам се пропи след неуспешния брак с Буковска, но беше спрял за известно време ,след това игра комисар Нешев в ,,Под прикритие,, което му беше и последна роля.

234

Сами

преди 5 години

Е какво според теб го е довело до този инцидент?