Снимка: Булфото
fallback

Вчера Десислава Иванчева и Биляна Петрова най-накрая бяха пуснати под домашен арест, за да могат да прекарат празниците по домовете си.

Oще по темата

"Искам да благодаря на съдия Хинов, че след 8 месеца прегърнах детето си, майка си. Да се върнеш при семейството си за празниците е чудесна новина. Бях забравила какво е топла вода", бяха първите думи на Биляна Петрова извън ареста пред bTV.

"С дъщеря ми си говорехме, че все едно не сме се разделяли. Почти цял ден бяхме прегърнати с нея. Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага. Имам различни хипотези как се е озовала тази сума в колата, но предпочитам още да не ги коментирам", каза още тя.

"Ако не кажеш определено нещо, си труп", цитирам една от заплахите към мен. През цялото време даваме гласност на нещата. Страхувам се за заплахите, които са към адвокатите. Имало е разлепени некролози на адв. Савова в столицата. Килията, която видяхте, е след ремонт. За мен няма обяснение защо не се оправят дребни неща като прозорците например. Защо трябва да има това разбиране, че преди да си осъден, трябва да минеш през ада? Бих попитала г-н Ваклин защо говори пред медиите едно, а в съда друго", коментира Биляна Петрова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

Аман от лъжци

преди 5 години

До АнонименКаква работа по проектите? Та ваклин е предприемач, не строителен инженер. Кога е завършил УАСГ? Ти преди да пишеш мислиш ли поне малко? Предприемачите са отделна каста, близка до властта и заедно делят печалбата. Първо се договарят колко ще заделят за управляващите иначе заем от банките йок. Това не го ли знаеш? Виж Ваклин колко блока строи и тогава прецени дали има пари да започне да строи. Виж колко пари трябва да брои на проектантите,за правото на строеж и за грубия строеж.

100

Гошо

преди 5 години

До АнонименТи да не си Гешев? Защо съдът не ви прие твърдението? С какво светят; с носа си? Нали това установиха? И кога броиха двете парите? Нали мъжът е заделил "своята част"? Другите кога и къде са броили?

99

65

преди 5 години

Ами ако бяхте ,,по-яки,щяхте да сте във ВИП килии.

fallback