Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед
"Това е един лош и лъжовен свят. Много неща разбутахме, например откраднатите 14 апартамента от времето на Борисов като кмет, пуснахме ги на прокуратурата, разследване няма. Не обвинявам никого". Това беше първият коментар на отстранената кметица на "Младост" Десислава Иванчева на прага на дома ѝ, предаде bTV.

Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова официално напуснаха следствения арест с мярка "домашен арест". Освен те двете, по-лека мярка получи и Петко Дюлгеров - бивш районен кмет.

Иванчева беше посрещната с цветя от своите съседи. Тя призна, че я е страх да не се върне в ареста, защото прокуратурата не е оттеглила искането си те да останат зад решетките. След празниците се очаква окончателно решение от Апелативния специализиран съд за мярката им.

"Това е перверзия, прокуратурата да държи толкова да сме затворени. Никога няма да си позволя да наруша домашния арест и да се върна там, където ни малтретираха и унижаваха", коментира Иванчева.

Тя допълни, че няма угризения за свършената от нея работа и ще съди експертите, изготвили докладите по делото.

"Прокуратурата излъга, Гешев каза, че сме броили парите, а г-жа Петрова си ги била сложила в чантата, оказа се, че няма такова нещо. Смаза ме, че може такива хора да не направят правилните експертизи", допълни Иванчева.

Коментари Напиши коментар

151

Анонимен

преди 6 месеца

ОК, гласувай за Иванчева за кмет. Само че, сериозно, мислиш ли, че софиянци ще я изберат, дори да е невинна като младенец ( а тя си откровено корумпирана)? И мислиш ли, че ще се намери някой, който да издигне кандидатурат й и да я подкрепи? Съмнявам се, дори и да работи за ев.ре.ите. Щото те снощния ни разговор вече го знаят наизуст.:)

150

До 149

преди 6 месеца

А 70 хилки имаш ли?

149

Цървул

преди 6 месеца

Перверзия беше издигането ти за кандидат кмет!Къде е сега онзи хубостник,който те предложи,а после сумтеше че се срамува?