Кадър: Нова тв
fallback

Родителите на убиеца Викторио Александров, който простреля смъртоносно приятелката си Дарина и уби едногодишната им дъщеря Никол, признаха, че е имало проблеми между тях, но не пожелаха да конкретизират какви.

Oще по темата

Майка му Лидия смята, че това което е извършил е ужасно и той ще си получи наказанието. Нито тя, нито бащата на Викторио го оправдават.

"Каквото и да е станало вече няма значение, няма го нашето ангелче, няма кой да ни радва, да ни гушка, няма кой да целуваме и прегръщаме", сподели през сълзи Лидия пред Нова тв. 

Бащата на Викторио Детелин добави, че не може да разбере какво е станало, защото синът му не е давал и косъм да падне от главата на детето.

"По цяла нощ й пееше "Зайченцето бяло", казваше "Тук съм, тати, тук съм мила", всички които го познават знаят колко много добър баща беше, колко обичаше Никол и Никол знаеше колко много я обича той", продължи Лидия Александрова. 

А мъжът и я допълни, че независимо от грозната постъпка на Викторои той е негов и син и заедно с майка му ще го подкрепят.

"Той е наш син, ние сме зад него", каза Дтелин, а Лидия призова: "На всички, които ще го обвинят, ще им кажа: "Обуйте неговите обувки, живейте неговия живот и тогава го съдете!".

"Възпитала съм децата си в честност", каза още тя и добави, че обича сина си, независимо какво е направил.

Днес прокуратурата повдигна 3 обвинения на Викторио - за убийството на 23-годишната Дарина, за убийството на детето им и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече.

Викторио все още е в "Пирогов", без опасност за живота след неуспешен опит за самоубийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Елиз

преди 5 години

Това е то - свекървата....В цялата си "прелест". Синът й убил жена си и детето си и въпреки това тя го оправдава, болен мозък....

66

гого

преди 5 години

До щшщшдобрите момчета на мама

65

Анонимен

преди 5 години

Възпитавали са синовете си в съветско-казармен идеал!Това е истината, колкото и да триете!Тепърва ще берем жертвите на тия *** мaлоумщини, лелеящи по великия ви Съветски съюз, дето умре!

fallback