Снимка: БТА
fallback

Премиерът Бойко Борисов коментира обрата в случая "Върбанов" пред журналисти в Ню Йорк.

Както Dnes.bg писа, Борисов призова за да се вземат спешни мерки срещу биячите на журналиста.

Oще по темата
По-късно стана ясно, че бой не е имало, а прокуратурата дори обмисля да повдигне обвинение за лъжесвидетелстване срещу репортера на "Господари на ефира".

"Аз не съм реагирал спонтанно, защото разликата от 7 часа ми отне време, докато ми докладват за какво става въпрос. И казах тогава на вашия колега, че и принципът тук е абсолютно правилен – МВР е действало правилно, прокуратурата е действала правилно, повдигнати са обвинения. Това, че във всяко стадо си има и черна овца може да се случи и се е случило, не трябва да променя принципите. Ние трябва да сме непримирими към посегателство към журналист, който и да е той, където и да е той. Това ние сме направили, това аз съм изразил", категоричен бе министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Мислещ

преди 5 години

Какво ли не ви хареса в това ,че има черни овци,но има и принципи.А да,просто мразите Борисов и сте си комунисти !

59

Trakiq

преди 5 години

Tova e prekaleno mnogo vnimanie za edin obiknoven sluchai s nqkakav ju.rnalist! Qsno e kakvo se sluchva,bratchetata qko se otchitat i pomagat kogato e nujno na koito trqbva!🙂

58

Анонимен

преди 5 години

До Не мога да разбера, Ами разбери ! Радев владее англииски ,справя се и с френски ,за руски няма проблем ,а ЧервенГербер - пукал .

fallback