Снимка: Facebook
fallback

Феди Башур, син на годеника на Емилия Жорж, ще бъде погребан в сряда в гробищата в "Бояна", съобщи баща му в профила си във Facebook.

19-годишният младеж катастрофира с Мерцедес в четвъртък следобед на магистрала "Тракия" и почина в неделя. В колата били баща му Жорж и Емилия.

Oще по темата

"Вчера загубих прекрасното си дете... Загубих скъпия си приятел... Моето щастие. Мъката ми е безгранична, непоносима, безмерна...", пише Жорж и продължава: "Знам, че само Бог е Този, който знае защо... Бог е съдник, Бог е смирение, Бог е любов.

Федка, ти ще останеш моята най-голяма гордост. Ако успея да продължа живота си, то ще е заради теб и всичко, което споделихме заедно. Благодаря за шанса да си мое дете. Благодаря ти за всичко! Обичам те!", завършва опечаленият баща.

По-рано днес и фолкпевицата Емилия сподели скръбта си в пост в социалната мрежа.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??????????

В Библията пише: "Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!". Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...

Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Горан

преди 5 години

Вярно е! Не е мястото Фейсбук за споделяне на такава лична мъка! Пошло е! Към какво се стремят подобни? Да получат мега сълзи във фейса!?

42

i'm

преди 5 години

Бащата е основния виновен! Не може да си в една кола с детето си, то да я кара с 160 или 160+ и ти да не го накараш да намали скоростта! А после реве във фейса...***!

41

Такова

преди 5 години

им е нивото, такива са им мислите, така го разбират живота т.е. никак. Ами, излезте сега с плакати на Орлов мост и покажете на всички колко много скърбите, та дано да дойдат отрепките с микрофоните и камерите да ви отразят, щото ФБ е нищо, той не е достатъчна аудитория за гузната ви любовно-родителска съвест. Жалко за момчето, много жалко.

fallback