43

Горан

преди 5 години

Вярно е! Не е мястото Фейсбук за споделяне на такава лична мъка! Пошло е! Към какво се стремят подобни? Да получат мега сълзи във фейса!?

42

i'm

преди 5 години

Бащата е основния виновен! Не може да си в една кола с детето си, то да я кара с 160 или 160+ и ти да не го накараш да намали скоростта! А после реве във фейса...***!

41

Такова

преди 5 години

им е нивото, такива са им мислите, така го разбират живота т.е. никак. Ами, излезте сега с плакати на Орлов мост и покажете на всички колко много скърбите, та дано да дойдат отрепките с микрофоните и камерите да ви отразят, щото ФБ е нищо, той не е достатъчна аудитория за гузната ви любовно-родителска съвест. Жалко за момчето, много жалко.

40

Недоумяващ

преди 5 години

И на мен ми е интересно това изказване на лична скръб по социалните мрежи .. ама щом хората така го разбират. Инак сигурнбо няма другите да чуят колко е било всичко за теб детето ти .. То не е ли ясно, че е било всичко? Ние нормалните хора го знаем това, но както и да е. Всеки си знае... един скърби тайно, друг пред целия Фейсбук ... трети не скърби и т.н.

39

РВ

преди 5 години

Добре де, бива ли да си изплакваш скръбта във фейсбук. Та това е клюкарницата на света. Най-пошлото нещо е да пишеш и въобще да имаш фейсбук,да не говорим да споделяш с целия свят такава дълбока лична драма. То бива да не мислиш, ама поне почитай паметта на детето си бре татко. Иначе-моите съболезнования. Дано намериш смисъл да продължиш.

38

П.Петров

преди 5 години

Хайде, оставете ги на спокойствие хората в семейната им трагедия!

37

Анонимен

преди 5 години

До кореецЩото приятелят ти е бил обикновен *** и си е купил нова кола, на която всичките системи за сигурност са й работили.Виж, друго си е да си турбо гъ.зар, да платиш 5000 лева за номер с еднакви цифри, ама да купиш евтинко някой рециклиран мерцедес / бмв / ауди, на който половината неща са изгърмели или са шунтирани, ама тенекиите са лъснати до блясък. И да, коланите са само за балъците (както ми каза едно момченце от провинцията, докато аз си слагах колана на задната седалка).

36

Анонимен

преди 5 години

Съболезнования на майката на момчето.Безотговорен баща дава на 19 годишния си син,начинаещ шофьор да кара мощна кола а той да се натиска с чалгарката.Че и Библията цитира...че по медии излива мъка.Колко грозно.

35

Анонимен

преди 5 години

Лека му пръст на този.Но кой е той, че ни занимават толкова дни с него? Нещо значимо ли е направил за човечеството или за България? Толкова деца умират всеки ден. Този ли е най-важен?

34

Пешо Пешев

преди 5 години

За да е с тежка черепно мозъчна травма, при скорост от 110км/ч както казва Емиия, значи е бил без колан! Със сигурност мерцедеса е бил от последните модели, има безброй възглавници колани енергоемки зони и какво ли не! Лека му пръст на момчето! Слагайте коланите, не е майтап работа катастрофа с 110км/ч

33

защо

преди 5 години

Хората явно чисто са изчаткали. Сина му е загинал, а той пише постове във Фейсбук.

32

korean do 34

преди 5 години

Загледайте се като дават по телевизията или медии кадри или снимки от катастрофи с фатален край - на колко от тях ще видите отворени въздушни възглавници?На 100 може би максимум 10 ще имат.Масово народа купува 10-20 годишни маркови автомобили (БМВ, Ауди, Мерцедес, т.н.) на стотици хиляди километри "нов внос", за суми с които може да си купи чисто нови и надеждни Шкоди, Дачия, Хюндай, Киа, Рено, Фиат...Слабости човешки... да се покаже в БМВ Х7 или Ауди Q7... на 15 години.Жалко за момчето.

31

Анонимен

преди 5 години

До кореецименно това, че колата ти е незнам си какъв клас и с какви системи на безопасност подлъгва много, че и да стане нещо си защитен. от повтарянето на тези новини има смисъл, поне да накара да се позамислят всички безразсъдни.

30

Анонимен

преди 5 години

Защо трябва да се изтропаш у фейса, само това не разбирам. Много тъжно :(

29

мхм

преди 5 години

Благодари на Свети Петър , ако го отклони към правилната врата, щото може и твоите грехове да изкупува...

28

рускиня до 11

преди 5 години

"Моля заключете темата за коментари . Не е уместно да давате изява на нереализирани в живота хейтъри да пишат откровени простотии,особено що се отнася до смъртта на дете"...............1.Бащата и певачка сами направиха темата в публично пространство.2. Случаят трябва да бъде публикуван и обсъждан , като назидание на следващи Шумахери. 3. Тази платформа е точно за новини и коментари. 4.Не разбрах защо бащата не накара сина да намали скоростта при подобни условия 5. Добре че не убили невинни хора

27

кореец

преди 5 години

С каква кола и скорост е карало това момче че да се стигне до фатален край?Съвременните автомобили имат много системи за сигурност, дори базовите модели на евтина марка като Хюндай имат 16 въздушни възглавници и завеси.Един колега се търколи с такъв на същата магистрала, ударил дупка и загубил управлението. Колата ставаше само за скрап, но той се отърва само с охлузвания. Възглавници, колан... спасили го.Жалко за момчето. Уви, живот, кога ще ни загасят светлините, никой не знае.

26

реалист

преди 5 години

Нямало отговор на въпроса ЗАЩО!!А замисляли ли са се родителите да обяснят какво може да стане при каране с превишена скорост и какви могат да са последствията? Явно не, а и не искат да го признаят...

25

bolbov

преди 5 години

По магистралите на Бойко и Дебеланка бързо и неусетно при Свети Петър.И с трабант и с джип пътя е отворен към отвъдното.

24

Анонимен

преди 5 години

Помня преди време как Емилия обясняваше в едно предаване, че мъжът й трябва да кара мерцедес, а не москвич... Какъв е изводът - гонете мечтите си! :)