Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия сподели емоционален пост в социалните мрежи, след като вчера следобед почина 19-годишният Феди, син на нейният приятел Жорж Башур.

Лекарите не успяха да спасят живота на младежа, шофирал колата, с която те катастрофираха.

Още при приемането му в болницата стана ясно, че травмите му са много тежки и животът му е в опасност. Той бе с тежка черепно-мозъчна травма и сериозно увреждане на мозъка.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??????????

Още по темата

Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа...

В Библията пише: "Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!". Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...

Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим... Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!".

При катастрофата на магистрала "Тракия" пострадаха и фолкпевицата Емилия и годеникът й Жорж, но двамата са без опасност за живота, все още са в Окръжна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase