Снимка: Bulgaria ON AIR

В неделя стреляха в движение по автомобила на Люси Иларионов. Режисьорът е бил заедно с приятелката си Ани Хоанг, а инцидентът е станал на пътя към София, след изхода на Велико Търново.

Още по темата

Освен изстрелите, към колата на Иларионов са хвърчали и бутилки. Според официална полицейска информация 27-годишният мъж, който е стрелял по колата на режисьора е бил задържан за 24 часа, но според Иларионов това не е така. Той каза също, че според същата тази информация не е било вадено оръжие.

"Полицаите се държаха много добре с мен. По някакъв начин аз виждам, че искат това да се потули и че не се действа по начина, по който трябва да се действа", каза Иларионов в ефира на "България сутрин".

Режисьорът сподели, че по време на преследването е попречил на другия участник в случката да го изпревари, за да му попречи да стреля евентуално отстрани.

Иларионов разказа също, че е потърсил съдействие от полицията на телефон 112 и след около 20 минути два патрулни автомобила са започнали да търсят агресивния водач. 27-годишният мъж се върнал на мястото на инцидента, след като разбрал от родителите си, че полицията го търси.

"Той каза, че няма оръжие, беше направена проверка на неговия автомобил. Казаха, че няма пистолет и някак си все едно всичко беше наред", сподели още Люси Иларионов пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Режисьорът изрази също възмущението си, че при положение, че другият мъж има регистрирано оръжие, защо не са направени никакви действия в посока на това то да бъде показано или да му се направи експертиза дали скоро е било стреляно с него.

 

Коментари Напиши коментар

67

Попа

преди 2 години

Абе ще го опеем няма страшно.И за мен трябва да има работа

66

Анонимен

преди 2 години

Люси Иларионов и приятелката му Ани Хоанг са върли разпространители и застъпници на чалгата.Ето сега да изпитат на собствен гръб чалгаризирането на подрастващите защото в техните "проекти" се прави точно това.

65

Крали Марко

преди 2 години

Не сме народ а мър..ша.