66

Попа

преди 5 години

Абе ще го опеем няма страшно.И за мен трябва да има работа

65

Анонимен

преди 5 години

Люси Иларионов и приятелката му Ани Хоанг са върли разпространители и застъпници на чалгата.Ето сега да изпитат на собствен гръб чалгаризирането на подрастващите защото в техните "проекти" се прави точно това.

64

Крали Марко

преди 5 години

Не сме народ а мър..ша.

63

Боби

преди 5 години

Само мутри в тая държава...

62

Ali

преди 5 години

Люси вкараи тоя бандит във затвора...

61

Оги

преди 5 години

Даваи Люси със теб сме ...

60

Иван

преди 5 години

* кара в лява лента( т,.е в насрещното)

59

иван

преди 5 години

Защо никой журналист не го пита директно, дали не е започнал той с високо изперварване, излишни маневри с предпоставка за ПТП и избутване от пътя на кола. От клипа ясно се вижда, че Иларионов кара в дясна лента и не позволява на младежда на изпревари. Чува се, че Иларионов отказал да му бъде направен тест за наркотици, защо ли! *** платените публикации и жалък ПР! Що за противно същество, да си правиш ПР на гърба на млад човек,като му съсипваш бъдещото. Дано човека да го осъди този мазен лъжец

58

ку-ку

преди 5 години

четейки това се сетих, че и на-лошата реклама, си е все пак реклама

57

Патр’еот

преди 5 години

Всеки държавен служител, с подкуп - ами нормално е да се гърми под и над път в такава държава?!Минимални доходи на държавен служител-корумпе - 10 000 евро на месец, в Провинцията и 100 000 евро на месец, в Столицата?!Каква е тази Територия, където всеки изповядва Уличното право, като основна родствена ценност?! - Канганат или Варварска сбирщина?!:)1300 години ***?!

56

Адв. Колегия

преди 5 години

Къв е тоя унук на Балвански партизанин и селска ятачка, я го покажете в едър план, че как с мижаво търновско образование се почва в най-елитна адвокатска кантора, практика и има време да раздава улично правосъдие и да кара мотори?!Коя е тази търновска адвокатска кантора, да знаем какви са й служителите, ако тръгнат да си търсят работа в София, че Национална Следствена няма как да попълва пропуските на Търновската полиция???

55

ВКР

преди 5 години

Полицията брани Битовата престъпност, а Битовата престъпност брани Политическия хаос и докато Симбиозата е съвършена, всяка Икономическа инициатива, без да е на партиен отчет, надскочи ли 1 милион, е обречена на Държавен произвол, с наказателни, физически елементи и много присмехулници...

54

Анонимен

преди 5 години

Нали си голям пич, наеми си свестен адвокат и давай ... Или много пари заминаха за коката ?

53

Фалш Шопски Диалект

преди 5 години

"И гръмна веднъж вАв мен"Като за наскоро гръмнат човек, ми изглежда много жизнерадостен.

52

Иван

преди 5 години

Ами ако е бил фен и просто е искал автограф?

51

Икон. без Полит Влас

преди 5 години

До бгСтрах ги е от Военен преврат, затова закриха Армиятач но като няма Армия, трябва Полиция, а когато Полициятаме тяхна, е най-добре да се раздуе Полицейксият щат и ДАС е увеличи и стимулира Битовата престъпност, за да може да се контролира Бизнеса в България, който не търпи Политическо менторстване и иска да е Независим!Неслучайно все още действат Наказателни бригади с полицаи в тях, които надзирават Бизнес средата, а Държавната машина смазва непокорните, които засилят Икономическата власт!

50

Балванска битка

преди 5 години

Балван, а не Балкан и да наистина е толкова близо и пътят е хубав, с редовен междуградски транспорт...

49

Партизанско село Бал

преди 5 години

От Балкан, до Велико Търново, разстоянието може да бъдем взето за не повече от 10 минути, а Стрелецът се е върнал след 40 минути, възможно в Баба му със селския автобус да е върнала оръжието в Търново или гаджето му, а Майка му и Баща му, са му подали сигнал кога да се появи на местопрестъплението?!:)

48

бг

преди 5 години

Българи защо не се обеденим и поискаме всички институции да работят ефективно? МВР -неработещо за съжаление-огромен бюджет,ранно пенсиониране на полицаи и военни,привилегии,а полицаите все са недоволни от заплащането,ама и хората не виждаме работещо и ефективно МВР.Защо имат такъв ресурс и бюджет,като не се виждат реално ползите? Защо харчат пари само?

47

Шосеен т@либан

преди 5 години

До ***:Извадил си късмет, защото днес всички ММА, които са на Държавна хранилка, са със законни пистолети, отделно незаконните, а тези герои вече не се и набират от Бълг.@рския ет.нос, защото са по-евтини, отделно имат много по-малко какво да губят и са израстнали в агресивна бедност. Те обаче, ако бъдат застрашени веднага звънят на политическите си ментори, а от там се задейства и Тяхната полиция, което означава, че веднъж извадил такъв пист.олет, използван или не, няма място в теб!