Снимка: Булфото
fallback

Водещият Слави Трифонов подкрепи категорично пловдивският лекар Иван Димитров, който е в ареста за убийството на криминално проявения Жоро Джевизов – Плъха.

Oще по темата
"Изразявам категоричната си подкрепа към пловдивския д-р Иван Димитров, арестуван за убийството на крадеца рецидивист, нахлул в дома му! Това, което мисля, съм го казал преди повече от 2 години", написа във Facebook Трифонов.

Във видеото, което шоуменът е публикувал, се казва: 

"Нали излязоха с едно изявление - между 3 и 5% хващат такива, които са обрали. Представете си каква полиция имаме, каква съдебна система. Пет процента от тези, които са обрали, ги хващат. И какво трябва да направиш? Спиш си, да не дава Господ, и виждаш, че двама са влезли да обират. И какво ще му кажеш на крадеца - моля те, напусни! Моля те, тук съм аз и детето ми. Моля те, махни се оттук! Трябва да го гръмнеш веднага, бе!", заявява тогава Трифонов.

Какво още казва той вижте в следващото видео:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

108

Спеца

преди 6 години

Славчо , пак се изказваш неподготвен!Откъде разбра , какво се е случило ?Да не си прочутия спец дедектива от Учиндол г-н Трифонезе Кратунков?

107

на гол баир ке.неф?

преди 6 години

още помним когато преди 20-тина години Слави и Дани си обръснаха главите за да протестират с/у произволът. на Дани му порастна коса след като акцията свърши, докато мистър 7/8 продулжава и продължава да протестира. ски >20 лазърника Славниа Тарикатъноф е в протест.и сега се лепнал на неволята на пловдивския доктор и пат стрип-черепис демонстриране с гола а с умна глава се протестирабезвкусно и гадно чак е усещането че този водач на населението с особенни заслуги ще поведе бурбътъ за бурбЪ

106

До 101 БГ ЛОГИКА

преди 6 години

Защото никой няма доверие на БЕГЕ държавните институции!!!!Кой вярва на БЕГЕ полицията? Кой вярва на БЕГЕ правосъдието?Няма такъв ***!

fallback