Вече няколко години работи в Норвегия. Преминал е през всички етапи на кулинарното изкуство. В момента обаче приема за най-голямо предизвикателство шоколада.
След като натрупва опита си в едни от най-елитните кухни на ресторанти в Калифорния и Норвегия, включително в такъв със звезда "Мишлен", Павел започва свой бизнес - кетъргинг агенция.
Историята му е пример и вдъхновение за това как един българин може да успее в чужбина, сбъдвайки мечтата си.
"Просто давам не 100, а 110% от себе си", казва шеф Павлов.
Целият разговор вижте в интервюто на Bulgaria ON AIR на репортера Божила Симова и оператора Тодор Тодоров.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
12
Анонимен
преди 6 годиниНе ни занимавайте с разни черпаци ,които си мислят, че са постигнали върховете на човешкото познание като слугуват другиму,а ние трябва да бъдем доволни от това!
11
Snorky
преди 6 годиниАбе какви са тия чирпаци, които ни ги навират в лицето от сутрин до вечер?! Повдига ми се вече.
10
емигрант
преди 6 годинизавистливи бг .....