Не ни занимавайте с разни черпаци ,които си мислят, че са постигнали върховете на човешкото познание като слугуват другиму,а ние трябва да бъдем доволни от това!
Абе какви са тия чирпаци, които ни ги навират в лицето от сутрин до вечер?! Повдига ми се вече.
Аз съм гурме, не влизам в ресторант в който бутилката вино е под 100 лева. Консумирам само изискани френски ястия.
Всичките в коментираната секция, сигурно сте наследствена аристокрация или изкарвате 7 цифрени заплати ....
2 Като човек, който не е бил в ресторант, където виното е струвало над 50 лева бутилката, разбирам, защото виждал така нещата ...
До Предложение Е и какво от това ,може да си най-великия кашавар, но си кашавар! Може да си в чужбина, но ти си чужденец и стоиш на най-ниското стъпало на социалната стълба- там ти си прислуга!
Предлагам останалите 3те милиона българи миячи и чистачи да се вдъхновят от историята на Павел и да дават 111%, а не само 110% от себе си в миенето и чистенето и да успеят и да ни ги пускат по Бългериъ он еъ да ни разказват за успеха си.
Работа и вдъхновение: Един българин за успеха в кулинарията