Снимка: bgonair.bg

За крехките години, на които e Павел Павлов, той е един от най-успелите ни зад граница готвачи.

Вече няколко години работи в Норвегия. Преминал е през всички етапи на кулинарното изкуство. В момента обаче приема за най-голямо предизвикателство шоколада.

След като натрупва опита си в едни от най-елитните кухни на ресторанти в Калифорния и Норвегия, включително в такъв със звезда "Мишлен", Павел започва свой бизнес - кетъргинг агенция.

Историята му е пример и вдъхновение за това как един българин може да успее в чужбина, сбъдвайки мечтата си.

"Просто давам не 100, а 110% от себе си", казва шеф Павлов.

Целият разговор вижте в интервюто на Bulgaria ON AIR на репортера Божила Симова и оператора Тодор Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase