Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Не сме доволни от срещата с министъра, но искам да му благодаря, че ни прие, това не е малък жест, заяви Венцислав Станков, президент на Националния синдикат на пожарникарите и спасителите пред журналисти.

Oще по темата

Според него предвижданото увеличение в проекта за бюджета показва, че явно МВР не са успели да защитят исканото от синдикатите увеличение на заплатите на служителите в МВР.

По повод закриването на районни служби Станков коментира, че синдикатите не се намесват в управленските решения, но от социална гледна точка знаят, че ще се отрази негативно върху служителите.

"Знаем и какви ще бъдат последствията за тези райони, които ще останат без навременна адекватна реакция от наша страна", допълни той.

Станков уточни, че протестите ще продължат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

АМАН от НАГЛЕЦИ

преди 6 години

От ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НАглеците менкани навласт не могат да краднат и едно левче.с закупуването на 8 ненужни самолета могат да откраднат от народа над 4 000 000 000 до 10 000 000 000 заради огромната лихва която съпровожда НАГЛО НЕИЗГОДНИ СДЕЛКИ..НАглеците предпрочитат да крадат милиарди обаче през по скромни обекти.. НЕНужни вредни и заразни пречиствателни стнации ТАм от вложен 1 000 000 000 се крадат поне 700 000 000 живи лева без лихвите и разходите по подръжка които са НЕПОСИЛНИ За НАРОДА

14

АМАН ОТ НАГЛЕЦИ

преди 6 години

РАдев ни падна в очите с това че настоява да с е ограбят от народа над 4 000 000 000 живи лева с които да се купят НАГЛО НЕНУЖИ Самолетчета с които да си вее *** на Ограбвана от терористи БЪлгария.Преглед подава че с тези пари армията на БЪлгария може да оцелее поне 5 години.Сега армията няма пари з аобувки,*** и чорапи..АМАН от НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ.ТАзи година ограбват над 23 000 000 000 живи лева/вижте приходна част на бюджета от няма и 1 000 000 работещи..

13

Абе,

преди 6 години

Ние синдикати- нямаме. Тъй наречените синдикати у нас са патерици на властта. Няма никаква полза от тях. Последните 20 год ,само търкат *** по бюрата ей тъй,колкото да се каже,че ги има.

fallback