15

АМАН от НАГЛЕЦИ

преди 6 години

От ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НАглеците менкани навласт не могат да краднат и едно левче.с закупуването на 8 ненужни самолета могат да откраднат от народа над 4 000 000 000 до 10 000 000 000 заради огромната лихва която съпровожда НАГЛО НЕИЗГОДНИ СДЕЛКИ..НАглеците предпрочитат да крадат милиарди обаче през по скромни обекти.. НЕНужни вредни и заразни пречиствателни стнации ТАм от вложен 1 000 000 000 се крадат поне 700 000 000 живи лева без лихвите и разходите по подръжка които са НЕПОСИЛНИ За НАРОДА

14

АМАН ОТ НАГЛЕЦИ

преди 6 години

РАдев ни падна в очите с това че настоява да с е ограбят от народа над 4 000 000 000 живи лева с които да се купят НАГЛО НЕНУЖИ Самолетчета с които да си вее *** на Ограбвана от терористи БЪлгария.Преглед подава че с тези пари армията на БЪлгария може да оцелее поне 5 години.Сега армията няма пари з аобувки,*** и чорапи..АМАН от НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ.ТАзи година ограбват над 23 000 000 000 живи лева/вижте приходна част на бюджета от няма и 1 000 000 работещи..

13

Абе,

преди 6 години

Ние синдикати- нямаме. Тъй наречените синдикати у нас са патерици на властта. Няма никаква полза от тях. Последните 20 год ,само търкат *** по бюрата ей тъй,колкото да се каже,че ги има.

12

rik

преди 6 години

Напълно подкрепям коментари 8 ,9 и 10.Ако всични българи бяха такива щяхме да живеем в по добра България.

11

Протест

преди 6 години

Протести се задават, ама яки , а и като се има предвид залога на европредседарелството, жална ви майка министърска и премиерска!

10

1

преди 6 години

До Как не ви е срам?В България, всичко може!

9

Как не ви е срам? 2

преди 6 години

Стига вече с този соц, факт е че няма държава.30 години се руши, това го изнася целият БГ народ, без значение от професията и социалния статус - с изключение на политиците и кръговете около тях.Докато този народ не разбере, че БГ е на дъното от 30 г. никога няма да се оправим, камо ли да съществуваме дълго.Обречени сме на гибел, ако не вземем нещата в свои ръце.Трябва мъжество, достойнство и чест...Саможертва, за да живеят децата ти в един по-добър свят.

8

Как не ви е срам?

преди 6 години

Тези момчета - пожарникарите всеки ден рискуват живота си за нас.Пожарникари, полицаи, лекари, учени трябва да взимат високи заплати.Виж, за администрацията в общините съм съгласен да взимат минималнаАма за хора, които всеки ден децата им не знаят дали ще се върнат е цинично и гадно.Да, живеем в отвратителни времена.Но трябва да останем ХОРА!!!

7

1

преди 6 години

До АнонименПърво да уточня, работното време в пожарните служби е 24/72ч.Второ, някой вас пита ли ви с какво се занимавате през свободното, пък и през работно време?Като ми е дадено време за почивка, дай да не си поддържам апартамента, да не ходя за риба и други, а само да лежа в леглото! Не зная, но все пак да попитам:"Всички, ли работите само в "Белия Сектор"?Никога няма да се оправи, този завистлив и злобен народ!

6

...

преди 6 години

Вчера пътувах Сф-Вн през Плевен. По пътя беше пълно с горящи полета. Вмирисахме се на пушек! Едина пожарна и един пожарникар не видях.

5

Анонимен

преди 6 години

аз само искам да ги попитам едно нещо !? работното им време е ДЕН РАБОТА ДВА ДЕНА ПОЧИВКА какво правят през почивните дни освен че работят на черно което е абсолютно забранено за да си почиват максимално ????

4

1

преди 6 години

До АнонименЗащо да не "съботират" като днес е Събота?Важното е да не "Саботират"!

3

Анонимен

преди 6 години

Е как ще са доволни, нали са колегите на Суджука тия туне-ядци и ***-ело-сер-ковци.А той им е наредил по всички възможни начини да се съботира Президента Радев.

2

да да да

преди 6 години

Пожарникарите заслужават голямо увеличение и нова техника,те гасят пожари,помагат на хората при бедствия и наводнения те си рискуват живота за нас....

1

Драги синдикати,

преди 6 години

не може само с протести да се "запъвате", а трябва бързо и интелигентно( отсега нататък) да се мисли КАКВО да се прави с хората, останали без работа: НИКОЙ не го прави нарочно, министър Радев обясни: трябва да забравим "спомените от соца', когато повелята на БКП беше "по малко за ВСИЧКИ'- никой да не е БЕЗ работа( затова и шведите "имаха" работа'..) Съвсем добронамерено мисля, че трябва да опитате да се включат тези момчета в курсове по ИТ- има нужда от такива кадри- БЕЗПЛАТНИ са,има и он-лайн