Снимка: архив Bulphoto
fallback

Нова система за видеонаблюдение в столичната болница "Шейново". Почти два месеца след нападението над доктор Албена Гагова на най-критичните точки в лечебното заведение се монтират камери, предаде БНТ.

Oще по темата

Точките, на които са поставени охранителните камери са определени след консултация с експерти по сигурност. Болницата вече има и директна телефонна връзка с прокуратурата и полицията.

Припомняме, че преди почти 2 месеца учен генетик от София с дълго кримидосие преби лекарката, изродила бебето му, защото отказала да му даде плацентата на новороденото.

Скандалният случай се разигра на 1 юли по обяд в столичната клиника "Шейново". 37-годишният Владимир Стоянов, по-късно станал известен покрай случая като Владо Плацентата, бе задържан ден по-късно.

Той беше нападнал доктор Албена Гагова, а след това избяга и дори промени външността си в опит да се укрие от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

България е агресивна и негативна среда. И от двете страни има вина, както и абсурдната система. Че този е престъпник ясно, но какъв е проблемът да се даде плацентата веднага? Не мога да разбера. Защо трябва да има процедурата за това?

5

Охранителят-София

преди 6 години

Мониторинг център!Шест човека охрана с осигурена комуникация!.Двама дневна и един нощна! Смени два на два. Разход на месец за охранители към 5000лв.,ако е звено за самоохрана ,а не фирма, но как да стане,като не отдавна млада акушерка започва работа там на заплата около 550;650 лв. и или се присламчва към някой лекар или напуска след време ! Made in BG !

4

Анонимен

преди 6 години

То камерите добре, но кажете какво стана с главния герой, присъда, арест, глоби или нищо.

fallback