6

Анонимен

преди 6 години

България е агресивна и негативна среда. И от двете страни има вина, както и абсурдната система. Че този е престъпник ясно, но какъв е проблемът да се даде плацентата веднага? Не мога да разбера. Защо трябва да има процедурата за това?

5

Охранителят-София

преди 6 години

Мониторинг център!Шест човека охрана с осигурена комуникация!.Двама дневна и един нощна! Смени два на два. Разход на месец за охранители към 5000лв.,ако е звено за самоохрана ,а не фирма, но как да стане,като не отдавна млада акушерка започва работа там на заплата около 550;650 лв. и или се присламчва към някой лекар или напуска след време ! Made in BG !

4

Анонимен

преди 6 години

То камерите добре, но кажете какво стана с главния герой, присъда, арест, глоби или нищо.

3

Истинските...

преди 6 години

Лекарите не ги бият! Пред кабинетите на Истинските Лекари, пациентите чакат с цветя и благодарност т.е., лекарите от старата генерация - над 65 г.. Бият се печалбари в бели престилки с частни клиники и кабинети.Профил на Търговците с бели престилки.: хитри малки очички, свити малки устни, викане на пациенти в частен кабинет, заплахи, закани, пренебрежителна арогантност в съчетание неграмотност и агресия към всички останали хора. Афиширане на професията на публични места, липса на възпита

2

Анонимен

преди 6 години

90% от докторите си заслужават 6оя

1

Решението

преди 6 години

Всеки доктор - с калашник.Всяка мед. сестра - с пищов.Всяка санитарка - с томахавка.На всеоръжие!