Снимка: архив, Bulphoto
fallback

10 543 нарушения на пътя са установени в страната от 23 до 29 януари, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Според данните, предоставени от ГД "Национална полиция", 5287 от констатираните нарушения са засечени при проверки на КАТ. Издадени са 5170 фиша и са съставени общо 3849 акта. Издадените електронни фишове са 5843.

Oще по темата
Броят на установените неправоспособни водачи е 316. 202 души са управлявали моторно превозно средство след употреба на алкохол, от тях 92 с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила. За периода са настъпили 71 пътно-транспортни произшествия, при които са загинали 5 души, 80 са пострадали.

МВР ще продължи да следи отблизо данните за тенденциите на пътя и редовно да анализира дали има необходимост от допълнителни промени в подхода по отношение на проверките и нарушителите на пътя. Стремежът на ръководството на МВР е подобряване безопасността на пътя и намаляване на жертвите и ранените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

145

преди 7 години

Правили проверки- дрън! дрън! дрън!... И колко ще правят? Месец ,два и толкова!Ако ченгетата наистина ги следят за рушвети и хранилката-свърши до там!!! До сега се стараеха за да изкарат някой лев!Няма ли рушвети,няма и работа! Абе кой се престава само за едната заплата ? Българи сме все пак!

21

Анонимен

преди 7 години

Много интересно . Преди седмица всички ли са били с книжки. Според мен печатницата за номера е заработила и както винаги държавата е в услуга на мафията /управляващите/

20

Анонимен

преди 7 години

Значи като искат КАТ могат и да си вършат работата!!! Интересно за какво им се плащаше досега, да дремят в патрулките само май.....

fallback