22

145

преди 7 години

Правили проверки- дрън! дрън! дрън!... И колко ще правят? Месец ,два и толкова!Ако ченгетата наистина ги следят за рушвети и хранилката-свърши до там!!! До сега се стараеха за да изкарат някой лев!Няма ли рушвети,няма и работа! Абе кой се престава само за едната заплата ? Българи сме все пак!

21

Анонимен

преди 7 години

Много интересно . Преди седмица всички ли са били с книжки. Според мен печатницата за номера е заработила и както винаги държавата е в услуга на мафията /управляващите/

20

Анонимен

преди 7 години

Значи като искат КАТ могат и да си вършат работата!!! Интересно за какво им се плащаше досега, да дремят в патрулките само май.....

19

Анонимен

преди 7 години

Тази справка е само една капка в морето. Колко са пуснати по живо по здраво срещу една хубава пачка само господ знае. В провинцията автомобилите на кат не са обурудвани с камери и микрофони и корупцията процъфтява. В София положението е друго. Тука са оборудвани и служителите на кат започнаха да напускат службичката. На сухо са а това хич не е хубаво.

18

Анонимен

преди 7 години

Ко праим сеа..а.

17

Скитник

преди 7 години

А до сега защо спаха търтеите?

16

pepe

преди 7 години

а номерата свалят ли?

15

Глупак

преди 7 години

Хващат баламите като нас!А тези със скъпите коли? Аз ако дам 50 000 х. и повече за кола какво ми пречи да дам още хилядарка,две за качествен радар детектор!

14

78

преди 7 години

Към 12. Абе ти да не караш каручка с магаре!

13

До 12

преди 7 години

Не ти вярвам. Шофирал ли си с 51 км/час или повече в населено място при стандартното ограничение от 50 км/час? Ако шофираш и в София, с колко шофираш по Ботевградско шосе? А по Цариградско шосе?

12

От 13 поправка

преди 7 години

Едно нарушение хванато, а 100 хиляди нехванати.Браво КАТ, много работиш!

11

Анонимен

преди 7 години

Едно нарушение хванато, а 10 хиляди нехванати. Браво КАТ, много работиш!

10

Веско

преди 7 години

До 78Ама те си го правят това! Едната кола е прибирам в гаража като завалят дъждовете и една година въобще не е излизала от двора щото не бях в България. Обаче получих писмо, че имам кола без ГО и подлежа на глоба по еди коя си точка.

9

Глупак

преди 7 години

Мен пък не ми пука!? Аз съм от реформаторския блок!Щом ме глобят за превишена скорост търча при чичко Ананиев.Вие му мислете! Сега и на 26.03 пак за кого да гласувате!!!

8

безсмислено

преди 7 години

От такъв род статистики ще има полза само ако са конкретни, защото не става ясно колко от хванатите без книжка са под/над 18, в градове или села са хванати (и в кои области), мъже, жени ли са; нарушенията какви са и т.н. и т.н. Такъв род информация, представена по този начин е чисто и просто PR и нищо повече.

7

78

преди 7 години

Тази седмица-10 000, а в края на месеца-милион!!! Вече ще започнат да ни глобяват щото не си вадим и колите от гаражите!Така де !Имаш кола,а нямаш глоба! Не може!!! Парите ни трябват за изборите!...

6

Skunka до Веско

преди 7 години

Можеш,разбира се, само чрез конкурс /5 останали чеда на милиционери.И до ден днешен ченгетата първо за новобранци-полици ,а след дългогодишен предан дълг към Републиката, стават милиционери...

5

34

преди 7 години

Хванали- Дрън!Дрън!Дрън! Просто се отчитат хората! Като всички в тая администрация!...

4

Орката

преди 7 години

Аз всъщност имам 9 деца, но само първото е на мое име. Ако ще вземате нещо, вземете него, много слуша. Веднъж му казах да си е*е мaйката и другите 8 са от него. Послушно е детето, вземето го

3

Орката

преди 7 години

Ни книжка имам, ни карам в трезво състояние. Колата ми е без гражданска, преглед и винетка. Джиткам си и никой не ме закача. От БХК ме пазят, не се притеснявам. А са ме спрели а съм им спретнал такива чудесии че свят ще им се завие. Така сме ние, тъмносините в тази държава. А и случайно да се размина с някоя глобичка, откъде ще ми вземат парите за нея? Аз нямам нищо на мое име, имам само едно цигaнче, и една ръждясала тенджера. Тях вземете ако искате.