Снимки: Bulgaria ON AIR
fallback

Владислав Карамфилов-Въргала се подстрига в студиото на "България сутрин" в знак на протест срещу манипулирането на обществото в България. Пред водещите Симеон Белев и Лора Инджова, той изтъкна, че хората се манипулират от медиите, от слуховете, а не слушат душата си и истинските стойности.

Oще по темата

"Преди време Слави Трифонов си подстрига косата пред БНТ в знак на протест за това, че спряха Каналето и т.н. Обадиха ми се за новата пиеса "Червената или черната", поканиха ме да разкажа за пиесата и в един момент ми хрумна, че съм много разочарован от себе си и от света, който обитавам в момента в България. Реших да се подстрижа - нещо, което ми е символ", обясни той.

Според него кметът на столичния район Младост д-р Цвета Авджиева е станала жертва на това, че е изпълнявала закона. Той подкрепя протестиращите, подкрепя собствениците на терена, както и д-р Авджиева.

"Тя не е направила нищо лошо, освен, че спазва закона. Законът и правилата са тъпи", смята Въргала.

Запитан дали не трябва да се спазват и правилниците за определено разстояние между блоковете, Въргала отговори така: "Не знам. Знам само, че всичко, което правим е малоумно всичко, което правим, защото има някаква хистерия в имането - "Ние дай да имаме". Мисля си, че аз ако ми се падне по наследство или някаква сделка да имам каре срещу някой блок, ми най-малко ще вдигна сграда - не поради друга причина, а защото е идиотщина."

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

наблюдател

преди 7 години

Въргала е един символ на социалистическия преход в България.Лице на мутрите и поръчков артист.При социализма поради липсата на пазарни отношения артистите бяха на заплата.Въргала е еманация на низостта до която може да стигне един платен артист.

22

WTF ?!

преди 7 години

до скоро имах по-различно мение за тази медия On air....щом и те започнаха да излъчват "идиотщини"....

21

Анонимен

преди 7 години

За какво да я мие, като по-лесно е да я остриже. Ето сега още две години душ няма да види.

fallback