23

наблюдател

преди 7 години

Въргала е един символ на социалистическия преход в България.Лице на мутрите и поръчков артист.При социализма поради липсата на пазарни отношения артистите бяха на заплата.Въргала е еманация на низостта до която може да стигне един платен артист.

22

WTF ?!

преди 7 години

до скоро имах по-различно мение за тази медия On air....щом и те започнаха да излъчват "идиотщини"....

21

Анонимен

преди 7 години

За какво да я мие, като по-лесно е да я остриже. Ето сега още две години душ няма да види.

20

само така

преди 7 години

Само така , браво, един отворил очи човек, дано успее да го направи и на останалите, чакаме нов филм Въргала !!!

19

Анонимен

преди 7 години

И тоя ли има имот там?

18

Анонимен

преди 7 години

Тоя *** е навсякъде, от където може да падне троха. Преди време рева в студията в защита на Цв. Василев. Беше на хранилка при него.Сега вероятно се опитва да представлява и защитава видните инвеститори барабар с кметицата, срещу комисионна. Защото има достъп до публични изяви.Мазник. Дори не е смешен.

17

пачки

преди 7 години

Отличник, бягай в касата субсидийка и...! И наздраве!

16

Анонимен

преди 7 години

Нехигиеничен тип, какво има да казва!

15

Анонимен

преди 7 години

Айде сега налей си нещо, успокой се знаем, че това те държи.

14

Анонимен

преди 7 години

До безпартиенБраво бе, ти откри топлата вода.Проблема е че на нашите политици не им изнася да се въведат законите на Германия или Австрия.Не че не могат, а НЕ искат.

13

Анонимен

преди 7 години

Като е тръгнал да се подстригва, да беше взел и да се избръсне, че е покарал като коч през зимата, а седи в национален ефир.

12

шумен, но не шоумен

преди 7 години

Потресаващо бездарен!

11

до безпартиен

преди 7 години

В общи линии от средата на 90-те все това се прави. Но се следи, като се преписва в текстовете задължително да се вмъкнат/отразят/опишат/намерят място и още каквото се сетиш, нЕкои важни житейски особености и културологични подробности, характерни за първоначалното натрупване на капитала по тия географски ширини...

10

Вичо

преди 7 години

Този субект с посредствен талант беше народен кумир през 90-те години. Без коментар за него и за феновете му.

9

безпартиен

преди 7 години

Щом законите и правилниците са ни калпави, ами препишете и приемете законите и правилниците на една нормална държава-Германия, Австрия, скандинавските.Никой от политиците там няма да се разсърди че им ''крадем'' законите, защото знаят колко е умствения багаж на колегите си от територията с име България.

8

странно

преди 7 години

Много е странно точно този човек да говори за манипулации, за морал...Да излезе и публично да каже как и на кого раздаваше наградите си като радиоводещ.Срам и позор...А сега защитава група алчни люде, искащи да бетонират и малкото останали зелени площи...

7

Бай Брадъро

преди 7 години

На това не му ли пуснаха гювеч от нова преди време. пак ли изпи кинтите?

6

Един друг

преди 7 години

Тоя не възхваляваше ли оня от КТБ, защото му бил финансирал някакъв филм, какъв добър човек бил. Та и тая кметица и заместничката и по корупцията Ганетка - помогнали за черквата. Ми най-малкото това им е задължение. Като мутрите строящи параклиси - откраднали милион, купили си индулгенция като дарили хиляда. Все много добри хора в тая държава, ама на хората срещу прозорците нови строежи (Въргала сигурно е не живее там)

5

Анонимен

преди 7 години

освен подстрижка по телевизията, сега остава да му извадят и една бутилка уиски, да си разкваси устата човекът, че като го гледам не е пил достатъчно

4

Веселин

преди 7 години

хубаво момче,ама ..........