Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Динко от Ямбол не се появи от нищото. Властта си затваряше очите за каналджиите много време и хората взеха нещата в свои ръце.

Oще по темата

Това заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR ген. Румен Ралчев, който е експерт по сигурността. Той е на мнение, че не трябва да се допуска хората, които залавят мигранти, да изземват функциите на властта.

Динко Вълев от Ямбол се прочу през февруари с клип, в който арестува нелегални мигранти. Тези дни пък той се "разправи" и с дилъри на дрога в училище.

Според ген. Ралчев е смешно да се твърди, че не се знае какво става на границата.

"Тези хора искат да извършат някакъв героизъм, който да изчисти имената им, защото в повечето случаи те са криминално проявени. Трябва да има работеща система, а не бабаитлък", коментира още ген. Ралчев.

Според него има срив на доверието в институциите и в частност на МВР. Ген. Ралчев е на мнение, че е изпусната основата върху която стои силовото министерство.

"Това е така, не защото униформените са лоши хора, но има липса на квалифицирани кадри. Има обезверение, както в полицията, така и в населението. България е един голям град, в който има хиляди полицаи и специални служби.

Просто трябва здрава ръка, решителност и бърза процедура. След като доказан убиец 3-4 години ходи на свобода, а накрая си взима куфарчето и си заминава, работата е ясна", обясни ген. Румен Ралчев.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 7 години

Това журналистите са големи кифли

19

Анонимен

преди 7 години

Докато разни ченгета- ДС- та ни управляват, все повече ще загиваме.При комунизъма имаше доброволни отряди.Тоя фукльо- генерала какво се чуди.Гражданската активност трябва да се използва от държавата

18

Анонимен

преди 7 години

Обаче - никаква милост за дилърите на дрогаПолицията тях не ги закача сегаЦелият Люлин е побелял, а не прочетохме за нито една акция?..Ами , въпрос та време е някой побеснял родител да раздаде правосъдие.Бъчвароваааааа, разсъни сеее...

fallback