Снимка: Булфото
fallback

Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов изрази своята тревога и възмущение от "малкия и сплотен колектив" на Фонда за лечение на деца в чужбина.

Както е известно, шефът на фонда Павел Александров и екипът му бяха арестувани, след като стана ясно, че са източвали държавни пари за лечение на деца.

Oще по темата

Освен това самият Павел Александров вземал подкупи от родители на болни деца, които са му носени на ръка. При акцията в неговия кабинет са били открити пликове с пари.

Владо Николов пък смята част от приходите в предстоящия му на 8 май бенефисен мач да бъдат дарени именно на този фонд.

"Скапах се! Това може да убие всякакъв ентусиазъм! Това може да те откаже да правиш каквото и да било! Организирам бенефис, обещах си, че първите пари, които съберем, ще ги дарим на този фонд, защото уж е под държавен контрол, уж парите се харчат само и единствено за нуждаещи се деца. И сега - пляс през лицето! Някой може ли да ми обещае, че утре, когато дарим 50 000 лева, те ще отидат само и единствено за нуждаещите се деца!?", попита волейболистът от официалната си страница във Facebook.

Той призова хората да напълнят зала Арена Армеец на бенефисния му мач на 8 май под надслов "Моята игра".

"Да дарим парите пред 12 000 души, за да покажем, че след това ще следим какво се случва с тях", заяви Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

bebok

преди 8 години

тва е борба за место до хранилка,едно прасе е изгонено и набедено само да се направи место за следващо прасе,няма да спрат

30

Суьо

преди 8 години

До Анонимен: Как "Кой?" Той, който назначи и Румито Желева за външен министър, Румито Бъчварова за министър на МВР, една, която беше срещнал на кръстовище за министър на здравеопазването

29

Анонимен

преди 8 години

До Аз: Ако бяхме една нормална държава цялото правителство, а и не само това, а всички от 26 години до сега щеха да търкат наровете в Панделата при бай Ставри.

fallback