31

bebok

преди 8 години

тва е борба за место до хранилка,едно прасе е изгонено и набедено само да се направи место за следващо прасе,няма да спрат

30

Суьо

преди 8 години

До Анонимен: Как "Кой?" Той, който назначи и Румито Желева за външен министър, Румито Бъчварова за министър на МВР, една, която беше срещнал на кръстовище за министър на здравеопазването

29

Анонимен

преди 8 години

До Аз: Ако бяхме една нормална държава цялото правителство, а и не само това, а всички от 26 години до сега щеха да търкат наровете в Панделата при бай Ставри.

28

Анонимен

преди 8 години

Поне един път няма ли да излезе наяве кой е назначил това крадливо ***!

27

Анонимен

преди 8 години

И кво сега последно - Крадеца на парите за болни деца геребераст ли беше или вече не ?Щото и тоя Владо Николов се държи здраво за шлифера. Именно той и Тиквата протониха Казийски и Стойчев от националния отбор.

26

тя

преди 8 години

"Пликове с пари"- срам, срам, срам!

25

тя

преди 8 години

Крадците от Фонда , трябва да се накажат най- строго!!!

24

kris

преди 8 години

НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА ТОЗИ ФОНД Е ПО-ЗЛЕ ОТ ТОЗИ ПРОЧЕТЕТЕ КОЙ Е ПРОСТО Е СТАНАЛА РОКА да

23

Аз

преди 8 години

Ако бяхме една нормална държава цялото правителство щеше да си подаде оставка,защото този човек е бил шеф при първото правителство на ГЕРБ , след това освободен и отново върнат при служебния министър!Господа журналисти, защо се премълчават тези неща!? Докога ще навеждаме глави и ще търпим ?

22

Анчо

преди 8 години

Те всички крадат от болни деца - полицаи, чиновници, съдии, прокурори, политици. Просто от време на време някой става прекалено нагъл, разчува се за него и затова го хвърлят на вълците, за да продължат далаверите на останалите.

21

Психодиспансер

преди 8 години

Мен лично ме притеснява цялата тази координираност на операцията. МВР Пикчърс, медии, обществени личности.

20

Анонимен

преди 8 години

Смърт!!!!!!!!!!!!!

19

1234

преди 8 години

До ЗикатаЕ как ще има корупция, нали премиерът каза, че в България няма такава?

18

аник

преди 8 години

Прав си протакане с години да се забрави и последно ще бъдат невинни.Не първи случеи нито ще е последен.Последствията остават за невинните деца.Правосъдие нали???

17

Tonka

преди 8 години

Как може да крадеш от болни деца? Как лягаш да спиш? Какви сте бе? Отвратена съм! Да вземат цялото им имущество, да ги пратят да "съживяват" някое българско село... то каквото и наказание да наложиш няма да е достатъчно...

16

Анонимен

преди 8 години

Ето една култова фраза на Тодор Живков . В България имам осем милиона факири , аз им давам по 100 лева месечна заплата , а те харчат по 300 лв. ха-ха-ха . Това показва морала на БКП-БСП , който насадиха в народа . Всеки мисли за кражби .

15

Vihrogon

преди 8 години

Сега ще се започне с едно протакане, внасяне на обвинения, болнични на подсъдимите и т.н.Тези нещастници заслужават най-тежкото възможно наказание!Как може да ощетиш едно детенце в нужда което чака решенията им със свито сърце?Със сигурност действията им са причинили поразии на не едно и две семейства.Не вярвам тези хора да имат някакви ценности.

14

Анонимен

преди 8 години

Червените другари много ги е яд , че техните хора непрекъснато ги хващат да крадат . При Станишев и Орешарски това си беше практика , но сега генерал Борисов им разказа играта .

13

Bitcoin

преди 8 години

Всички дарения да се правят в Биткойн.

12

Анонимен

преди 8 години

ама на този сега защо не му треснат една 20 годишна присъда и да си лекува сърцето в затвора....което му се полага,след като се гаври така с човешкото нещастие и с най-скъпото-детето