Снимка: архив Булфото
fallback

Приключих с Максим Стависки! Не искам да коментирам повече този човек. Нито знам, че е в България и има представление, нито ме интересува! За тях животът си продължава, не ги интересува Мануела. Те не съществуват, не искам нищо от тях. Ние сме достатъчно силни с жена ми да се справим с всичко.

Oще по темата

Така коментира скорошната изява у нас на световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки таткото на Мануела Горсова - Красимир.

Той сподели, че състоянието на Мануела се подобрява, въпреки че още не говори. Все пак момичето разбира всичко.

"Дай Боже, да е силна! Много бавно се случват нещата, но ние сме се въоръжили с търпение и вярваме, че ще станат нещата, но не знаем кога. Не искам да влизам в детайли, защото съм суеверен. Случват се добри неща, после лоши", каза още Горсов пред "24 часа".

Фигуристът катастрофира с джипа си кол на 5 август 2007 г. на пътя Приморско-Бургас. При трагедията загина 24-годишният Петър Петров, а тогава 19-годишната Мануела тежко пострада. Момичето бе в кома.

Лекува се дълго време в чужбина, за което бяха необходими много средства. За неправомерното изразходване на част от тях бе съден бащата, който бе обвинен, че ги е проиграл на хазарт.

 

за това, че не изразходвал по предназначение сумата от 130 770 лева.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2008/11/28/maksim-daril-oshte-20-hil-lv-za-lechenieto-na-manuela.61673
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонимендо 42, не смесвай нещата, пари имаше и се събираха бързо, хората бяха съпричастни към тази трагедия, бащата й, не посегна на парите от даренията за да ги умножи, а защото е хазартен тип. Хайде да гледаме обективно на нещата. А и колко *** трябва да си, ако не си осъзнал, че от хазарта единствено печели собственикът на игралната зала.

40

Анонимен

преди 8 години

П.С. "Просто защото може да кара кънки" звучи адски тъпо и просто не мога да не го коментирам. Всеки човек, достигнал до ниво на професионализъм и признание подобно на неговото не е "просто кънкьор (зубър, артист", драскач, лекар, инженер" и т.н. Уважавайте къдърните хора, защото без тяхното отдаване на професията, светът щеше да е в помийната яма пълна с безмозъчни меринджейчета и п.р.-чета. Професионализмът и класата заслужават признание! Да строиш ракети не е като да строиш магистрали!

39

анонимен

преди 8 години

Радвам се, че Мануела се подобрява, но господине, не забравяй, че проигра парите за лечението на дъщеря си на хазарт. И ти сбърка тука, защо само плюеш по Ставийски? Трябва да замълчиш малко. Хазартът е болест, неизлечима болест, на Горсов му е трудно да се излекува, но и досега не е признал грешката си с проиграването на парите. Да лае срещу Ставийски обаче може. Не че няма защо, но да помисли и за своите грешки.

fallback