41

Анонимен

преди 8 години

До Анонимендо 42, не смесвай нещата, пари имаше и се събираха бързо, хората бяха съпричастни към тази трагедия, бащата й, не посегна на парите от даренията за да ги умножи, а защото е хазартен тип. Хайде да гледаме обективно на нещата. А и колко *** трябва да си, ако не си осъзнал, че от хазарта единствено печели собственикът на игралната зала.

40

Анонимен

преди 8 години

П.С. "Просто защото може да кара кънки" звучи адски тъпо и просто не мога да не го коментирам. Всеки човек, достигнал до ниво на професионализъм и признание подобно на неговото не е "просто кънкьор (зубър, артист", драскач, лекар, инженер" и т.н. Уважавайте къдърните хора, защото без тяхното отдаване на професията, светът щеше да е в помийната яма пълна с безмозъчни меринджейчета и п.р.-чета. Професионализмът и класата заслужават признание! Да строиш ракети не е като да строиш магистрали!

39

анонимен

преди 8 години

Радвам се, че Мануела се подобрява, но господине, не забравяй, че проигра парите за лечението на дъщеря си на хазарт. И ти сбърка тука, защо само плюеш по Ставийски? Трябва да замълчиш малко. Хазартът е болест, неизлечима болест, на Горсов му е трудно да се излекува, но и досега не е признал грешката си с проиграването на парите. Да лае срещу Ставийски обаче може. Не че няма защо, но да помисли и за своите грешки.

38

me

преди 8 години

Айде пак старата тема на нов глас. Стависки беше съден и осъден, също както незнайно още колко хора предизвикали смърт карайки пияни. Това, че е бил лице на кампания и т.н. не значи, че трябва да получи по-тежко наказание от другите. Пред закона всички са равни. А според закона, мотористът минал през момиче на пешеходна пътека с почти двойна на разрешената скорост е виновен наравно с убитата. Какво тогава искате от Стависки? Да си направи харакири? Съдът е определил наказанието му, оставете го.

37

cat

преди 8 години

До Анонимен36Когато си известна личност, носиш отговорност за деянията си на публично място!Явно такива като вас не помнят,че по времето на катастрофата, двамата с жена му бяха ЛИЦА на кампания за безопасно шофиране!!И след всичко това,да убиеш 1 човек, а другият да го загробиш жив!?Щом си известен, не можеш и в носа на улицата да си бръкнеш!

36

Barni

преди 8 години

Защо се дава думата на този човек?

35

Анонимен

преди 8 години

Чета коментарите и се връщам няколко години назад когато и аз пишех срещу Горсов, как е могъл да харчи от парите за лекуване на дъщеря си. За нещастие и аз попаднах в неизбежна ситуация, в която имах нужда от пари и повярвайте ми в този момент съм действал като удавник, който търси сламка. Когато човек не вижда надежда, дори и да му помагат хората и да го подкрепят, той е готов на всякакви безрасъдни глупости, за да спаси най-милото си. Не го съдете, той е преживял най-страшното като родител.

34

deaf

преди 8 години

Добре,искате затвор за Стависки! Но на същият участък от пътя,където той предизвика катастрофа,са ставали преди това също сблъсъци със СМЪРТНИ случаи! Като на виновниците им се е разминавал затворът!?

33

Тихо

преди 8 години

Тоя на снимката опука хиляди от дарените за детето му пари, да пие и залага по казината. Директно трябваше да иде в затвора, а на балерината Стависки, трябваше поне 15 годинки да му лепнат на топло!

32

Анонимен

преди 8 години

Стависки беше съден и осъден. Според мен относително справедливо. Май не сте наясно, че това, което искате за Стависки, ще трябва да се приложи и към десетките хиляди други шофьори, които са извършили и извършват подобни нарушения, катастрофи и убийства. Готови ли сте и вашите роднини, приятели и вие самите, заради ПТП, което неволно се предизвикали, да бъдете осъдени примерно на смърт или на 20 години затвор? Ясно е, че никой шофьор не е застрахован, че няма да направи катастрофа с фатален край

31

Анонимен

преди 8 години

Да не забравяме, че и 10 000 наши съграждани ръкопляскаха и се разтапяха пред стависки в залата...

30

Анонимен

преди 8 години

Красимирчо, то е ясно че си приключил със Стависки, но е по-важно да видим дали си приключил с хазарта. Опука доста парички, които хората даряваха от добро сърце за лечението на детето ти, поне едно извинявайте да им беше казал бе!

29

90325

преди 8 години

Нима? Приключил? Явно не се получава повече да смуче парички. Де всички пострадали на пътя да имаха такива доходоносни виновници. Макар, че има и богати борчета между тях, ама те не се дават така лесно...

28

Анонимен

преди 8 години

А момчето което уби Стависки в същия инцидент? И неговите родители ли са виновни? Какво трябва да се случи в тая "държава" някой да бъде осъден за това което е извършил?

27

до 29

преди 8 години

само че такива като теб остават диживот в панделата за убийство. Елементарни сте нещо,както каза атакиста долу- за да искаш да убиеш се прави на тъмно без свидетели.

26

Стига!

преди 8 години

Мъката на тези хора ще е докато са живи, но може ли журналистите да не ги разпитват всеки път, когато става въпрос за Максим Ставийски. Стига вече! Това ли е единствената катастрофа, която се е случвала? Спрете да тормозите участниците в трагичния инцидент. Никой не е застрахован и никой не е безгрешен.

25

Анонимен

преди 8 години

не е прав за това, че пропиля сума ти пари в хазарт, но аз ако бях на негово място и тоя *** стависки ми осакати детето, като знам какви са присъдите у нас, ще отида да го убия, пък после нека го лежа 5 години, пиян ще съм бил, нямало да помня, невменяем ще се направя. око за око, зъб за два

24

Анонимен

преди 8 години

Интересно, този "татко" на Мануела, колко от парите за лечение на дъщеря му, успя да проиграе досега? Като го гледам какви ги извърта, май иска някой да му даде още пари за хазарт.

23

Анонимен

преди 8 години

В случая не Стависки е важен, а бащата на Мануела, който вместо да се погрижи за лечението на дъщеря си, се погрижи да проиграе дарените пари за това лечение. Сега може би е проиграл и останалите пари и се чуди как да изкопчи още, които пак да проиграе.

22

Градския

преди 8 години

Да проиграваш парите на болното си дете на хазарт?Та тоя с какво право е съдник на виновника?Съдът го е осъдил , а Горсов да се скрие някъде , че ме е срам да го гледам!