Снимка: архив Булфото

Приключих с Максим Стависки! Не искам да коментирам повече този човек. Нито знам, че е в България и има представление, нито ме интересува! За тях животът си продължава, не ги интересува Мануела. Те не съществуват, не искам нищо от тях. Ние сме достатъчно силни с жена ми да се справим с всичко.

Още по темата

Така коментира скорошната изява у нас на световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки таткото на Мануела Горсова - Красимир.

Той сподели, че състоянието на Мануела се подобрява, въпреки че още не говори. Все пак момичето разбира всичко.

"Дай Боже, да е силна! Много бавно се случват нещата, но ние сме се въоръжили с търпение и вярваме, че ще станат нещата, но не знаем кога. Не искам да влизам в детайли, защото съм суеверен. Случват се добри неща, после лоши", каза още Горсов пред "24 часа".

Фигуристът катастрофира с джипа си кол на 5 август 2007 г. на пътя Приморско-Бургас. При трагедията загина 24-годишният Петър Петров, а тогава 19-годишната Мануела тежко пострада. Момичето бе в кома.

Лекува се дълго време в чужбина, за което бяха необходими много средства. За неправомерното изразходване на част от тях бе съден бащата, който бе обвинен, че ги е проиграл на хазарт.

 

за това, че не изразходвал по предназначение сумата от 130 770 лева.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2008/11/28/maksim-daril-oshte-20-hil-lv-za-lechenieto-na-manuela.61673
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase