Снимка: Bulphoto, архив
fallback

От КРИБ са готови да осигурят награда за откриване на достоверна информация за убиеца на бизнесмена Александър Антов - шефът на модната къща, който бе убит в петък вечерта близо до дома си в Бистрица. Това заяви Кирил Домусчиев, председател на КРИБ, пред Нова телевизия.

Oще по темата

В понеделник бизнесът излезе с остра декларация, в която настоява за незабавното разплитане на тежкия криминален случай. Ако това не се случи в най-кратки срокове, КРИБ ще поиска оставката на вътрешния министър Румяна Бъчварова.

По думите на Домусчиев от КРИБ, въпреки острата декларация срещу МВР, не искали оставки сега и веднага, а искат първо резултати сега и веднага. "Ако няма резултати, то тогава можем да говорим за последващи искания", категоричен бе Домусчиев.

Според него острите декларации са нещо типично за бизнеса, когато виждат проблеми и когато не се виждат резултати. Той отбеляза като много важни в случая действията на МВР и следващите от тях резултати.

"В продължение на три дни ние бяхме свидетели на едно относително бездействие, което няма как да доведе до резултати", коментира той.

Домусчиев заяви още, че именно МВР министърът е човекът, който трябва да си създаде екип от професионалисти, които да осигуряват тези резултати. "Нормално е ние да се обръщаме към министъра и всички органи, които по някакъв начин биха повлияли или променили статуквото", заяви той.

По думите му е факт, че постоянно има показни разстрели, отвличания, кражби и грабежи и това нещо трябва да спре.

"Изключително единодушно от управителния съвет беше решено да излезем с една такава декларация, защото за да може бизнесът да се развива и да се чувства спокоен в една държава и да инвестира в нея – той иска да има сигурност", посочи Домусчиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Komunist

преди 8 години

Posegnaha na BOGOPOMAZAN...Malee...Kato hlebarki sa naznacenko-vcite...Pluznaha v div uzas...Abe napravo kod KAVIAVO do ushite...Kogato genocidiat rabotnika-gotinko, no kogato se oburne palacinkata...Ei takiva sa gi tepali po vremeto na Narodnia Sud...

28

Анонимен

преди 8 години

НАШИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ-РОБОВЛАДЕЛЦИ НЕЩО ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ НАПОСЛЕДЪК :-) :-)МНОГО СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА БЕЗЦЕННИЯ СИ ЖИВОТЕЦ МАЙ :-) :-)А ЧЕ РОБИТЕ *** КАТО МУХИ И ТО ГЛАВНО ЗАРАДИ ТЯХ ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!ДАВАЙ БОЧКО ..ТРЕПИ ГИ В СЪЩИЯ ДУХ :-) :-)ДРЕМЕ МИ ЗА ТЯХ!

27

свидетел

преди 8 години

МВР и Съдебната система са най ГНИЛИТЕ институции в държавата ни,страха, шуробажанащината и лицемерието правят МАФИЯТА от силна по силна !!!!!! И всичко това защото сме много беден народ !!!!!!Бойко и неговата крадлива пасмина са неделима част от тези институции диктаторски усвояващи в своя полза интереси !!!!! Или казана направо МАФИЯТА работи на пълни обороти !!

fallback