Александър Антов. Снимка: Булфото

"Той беше човек, готов да помогне на всеки и да му подаде ръка. Тези, които го познаваха – знаеха, че той има две деца. Аз бях кръвта му, а модна къща "Агресия" – сърцето му”. Това написа в своя профил в социалната мрежа Facebook Мая Антова – дъшеря на убития в петък вечер собственик на модна къща "Агресия" Александър Антов.

"Той беше човек, готов да помогне на всеки и да му подаде ръка", пише още почернената дъщеря.

Още по темата
Антова благодари на всички за изказаните съболезнования и посочи, че "баща ми ще живее вечно в моето сърце".

От полицията продължават работата по случая, като на този етап не са съобщили официално нови факти около убийството. На този етап криминалистите не изклюват нито една от версиите за убийството на Антов, като една от тях е и поръчка от конкурент, който иска да сложи ръка на бизнеса на убития.

Собственикът на модна къща “Агресия” бе разстрелян в петък вечерта в село Бистрица в подножието на Витоша. Убийството му стана само 24 часа след като в жилищния комплекс “Макси” бе извършено покушение срещу Веселин Стоименов (53 г.), отговарящ за хотелите на бившата групировка ВИС.

63-годишният моден бос е убит с два куршума от пистолет в главата в горичка близо до дома му. Той не се е страхувал за живота си и се е движил без охрана.

Една от смъртоносните рани била зад лявото ухо, а другата - в челото. Малко преди да бъде екзекутиран, Александър Антов излязъл към 18 ч да разходи кучето си лабрадор в покрайнините на Бистрица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase