29

Komunist

преди 8 години

Posegnaha na BOGOPOMAZAN...Malee...Kato hlebarki sa naznacenko-vcite...Pluznaha v div uzas...Abe napravo kod KAVIAVO do ushite...Kogato genocidiat rabotnika-gotinko, no kogato se oburne palacinkata...Ei takiva sa gi tepali po vremeto na Narodnia Sud...

28

Анонимен

преди 8 години

НАШИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ-РОБОВЛАДЕЛЦИ НЕЩО ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ НАПОСЛЕДЪК :-) :-)МНОГО СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА БЕЗЦЕННИЯ СИ ЖИВОТЕЦ МАЙ :-) :-)А ЧЕ РОБИТЕ *** КАТО МУХИ И ТО ГЛАВНО ЗАРАДИ ТЯХ ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!ДАВАЙ БОЧКО ..ТРЕПИ ГИ В СЪЩИЯ ДУХ :-) :-)ДРЕМЕ МИ ЗА ТЯХ!

27

свидетел

преди 8 години

МВР и Съдебната система са най ГНИЛИТЕ институции в държавата ни,страха, шуробажанащината и лицемерието правят МАФИЯТА от силна по силна !!!!!! И всичко това защото сме много беден народ !!!!!!Бойко и неговата крадлива пасмина са неделима част от тези институции диктаторски усвояващи в своя полза интереси !!!!! Или казана направо МАФИЯТА работи на пълни обороти !!

26

Анонимен

преди 8 години

Дават награди, бизнесът е свикнал да дава награди за различни дейности.

25

Анонимен

преди 8 години

zapochna da gi trese strah kreditnite milioneri

24

спонсор на МВР

преди 8 години

Много от КРИБ са спонсори на МВР. Плащат си. Дават бакшиши на полицаите. Корумпират ги. Сега се оказва, че въпреки че си плащат, родната полиция не ги пази.

23

1

преди 8 години

Баси журналистите! Какво е това заглавие - награда, че са го убили?

22

до КРИБ и Домусчиев

преди 8 години

1.ИМаше ли протести към правителството когато застряляха Луканов, И.Павлов, Е.Кюлев, Г.Илиев и др.? НЕ! Защото всички си спомняха ГЕНЕЗИСЪТ на "куфарчета с пари" и "бизнесмени от нищото".2.Сега минаха години и ПЪРВО, за да се РАЗКРИЕ причината за разстрела на Антов, да се отговори на въпросите;А.Какво е работил Антов от 1970 до 1989г.? Как проби с италианския моден бизнес 41-год. соцгражданин?Б.Да се потърсят ОТГОВОРИ от този ВАСКОВ, който притежава бизнеса на АНТОВ?Работа за СЛЕДОВАТЕЛИ и Ж

21

Анонимен

преди 8 години

Снимката е на къщата на Домузчиев в Бистрица,а Антов му е съсед,затова подскача толкова.

20

Анонимен

преди 8 години

Абе какво го превъзнасят като голям бизнесмен тоя Антов бе? Прехвърлил всичките си фирми на неграмотни роми, за да крие данъци... Това ли е преуспял , честен бизнесмен, къкто ни го описват?. Вероятно , ако имахме държава , той щеше да е в затвора за укриване на данъци

19

знаещ

преди 8 години

Гелосаният е същият измамник, няма да се учудя ако в скоро време всичките му фирми станат собственост на бай от Долно Уйново , а той самият се изнесе с 200 към топла държава.

18

работещ

преди 8 години

За пребититие,ограбени и тормозени хора по селата,КРИБ няма да даде парична награда,но за бизнесмен-ще даде.Три години,нищо не се случвало.Че ББ като беше главен сакретар да не би да се разкри поне едно убийство?Нали сме стабилна евр.д-ва-защо една част от т.нар. бизнесмени ходят с яка охрана?На всеки е ясно,че в Б-я няма светъл бизнес.Хвана ги шобето,че те могат да бъдат следващите и скочиха.Докато не се приеме,че човешкият живот е безценен все едно какво работиш ще продължават убийствата.

17

Анонимен

преди 8 години

След като е толкова честен този т.н. бизнесмен , защо прехвърля фирмите си на безработен цигаNин или ром . Ако не са тези убийства другарите бизнесмени ще откраднат цялата държава , ама това малко ги стряска .

16

Анонимен

преди 8 години

то ако е само Антов ?Още колко такива реваншистки неща ще има в България, защото май значението честност и коректност отдавна ги няма в нашето общество. Дали ако основателите например на " Тойота " или " Даймлер Бенц " са мислили като нашите бизнес -спекуланти, днес щяхме да се возим в автомобили с такива марки?

15

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден и през ден, по селата и малките населени места загиват хора (наши родители, баби дядовци... ) от безчинствата на малцинствата. От това следва единствено някое малко заглавие в новинарските сайтове или тв емисиите от типа на: "Баба и дядо пребити до смърт за 5 л ракия и 50 лв) Излишни са всякакви разсъждения по въпроса, че обикновения човек в БГ е със статут на бездомно куче и горе долу с толкова права.

14

До пост. № 11

преди 8 години

До АнонименПрав си ! Би било малко по добре ако заглавието гласеше: "Може да дадем награда за разкриване убийството на Антов". Познавам хората в Днес.бг, те ще се извинят.

13

бг

преди 8 години

Можем да дадем награда за разкриване на убийството на Антов,би било правилното заглавие. Така излиза ,че те са му поръчали убийството. :)

12

Анонимен

преди 8 години

Бизнеса да се мести навън и държавата да се закрива, почти е прерязала клона на който седи

11

x

преди 8 години

няма да оправят това законодателство и да стане като западното - второ по степен след убийството. Не може да постоянно да се извършват едни и същи неща и парламента да си затваря очите.

10

Анонимен

преди 8 години

днес.бг, нивото ви е много зле, от ден на ден вашите журналисти правят все по-фрапиращи изстъпления, такива заглавия са безобразие!