Снимка: Качената снимка на обявата в OLX

Българин е решил да подари къща на бежанци, само с условието те да имат деца. Тази обява се завъртя в социалните мрежи в последните дни.

В нея човекът пише, че домът се намира в село Катунец. Имотът бил на два етажа, разположен на тихо и спокойно място, с ток, вода и река, минаваща през двора.

Катунец е село в община Угърчин, област Ловеч. "Разположено е в полите на Стара планина, надморската височина варира между 230 и 325 метра. През селото преминава река Катунешка. Климатът се характеризира с късна пролет, горещо лято и студена зима. Населението наброява около 460 души. Има автобусен транспорт до градовете Плевен и Угърчин, както и до съседните населени места.

В селото има кметство, храм "Свети Архангел Михаил" и няколко търговски обекта. Най-близко разположените детска градина и училище са на територията на град Угърчин. Медицинското обслужване е поето от един общопрактикуващ лекар и един стоматолог, болница има в Ловеч", разказва за офертата си човекът.

В обявата пише още, че дарителят има възможност да отговаря на обажданията на заинтересованите лица само през уикенда. Обещал е и да качи снимки на къщата на 21 август вечерта, но това все още не се е случило.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase