Снимка: Булфото
fallback

Ромски банди мародерстват в поразения от водното бедствие варненски квартал "Аспарухово". За това съобщи 19-годишният Калин Петков при среща с кмета на града.

Oще по темата
Калин живее в първата ударена от пороя къща и се спасил като по чудо, качвайки се на горния етаж, пише "Монитор". 

Пред кмета младежът разказа, че мародерстващите банди в квартала ходят и обират колите, които са потрошени от пороя. Те обаче започнали да трошат и ограбват и оцелели возила.

Мародери се възползваха от тежката ситуация и в Добрич и отмъкнаха два телевизора от къща по улица "Копривщица".

Тя се намира в един от най-засегнатите райони от наводненията в Добрич,  близо до Хуманитарната гимназия. Там водната стихия наводни къщи, детска градина и много други обекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

269

Цигановед

преди 10 години

Нашите братя в деня на национален траур в момента нещо празват-веселбата е голяма в София, в един квартал.. Пратих 7 смс-а, като се надявам помощ да има за всички. Мили, родни ДНЕСОВЦИ, защо криете темата и я заменяте с глупости, когато близо 400 човека, коментират? Не ще ли да ви е срам да погледнете децата си ? Не всичко е пари медийници. А възмездието като се намеси? Видяхте ли? Знаете ли колко чакат реда си на везните? Четете и ще разберете, че фашизма е породен от интереси, а почва тук има!

268

муспи

преди 10 години

В цивилизовяания свят е прието по време на война или природни бедствия, мародерите да се разтрелват без предупреждение от специални части на армията.

267

От чужбина

преди 10 години

Някой може ли да ме посъветва как да се пратят пари, които да НЕ достигнат до *** в Аспарухово, но до всички останали потърпевши?

fallback