269

Цигановед

преди 10 години

Нашите братя в деня на национален траур в момента нещо празват-веселбата е голяма в София, в един квартал.. Пратих 7 смс-а, като се надявам помощ да има за всички. Мили, родни ДНЕСОВЦИ, защо криете темата и я заменяте с глупости, когато близо 400 човека, коментират? Не ще ли да ви е срам да погледнете децата си ? Не всичко е пари медийници. А възмездието като се намеси? Видяхте ли? Знаете ли колко чакат реда си на везните? Четете и ще разберете, че фашизма е породен от интереси, а почва тук има!

268

муспи

преди 10 години

В цивилизовяания свят е прието по време на война или природни бедствия, мародерите да се разтрелват без предупреждение от специални части на армията.

267

От чужбина

преди 10 години

Някой може ли да ме посъветва как да се пратят пари, които да НЕ достигнат до *** в Аспарухово, но до всички останали потърпевши?

266

АМАН

преди 10 години

Еххх Господ се Опита да Потопи Ромската Помия... жалко , че и Аз изпратих СМС. Сега ще ги Похарчат за ***

265

jorkata

преди 10 години

До 337. Прав си за СМС-ите аз за това имат голяма вина и медиите. Съжалявам за Аспарухово ама, за Добрич, Търново почти нищо не се коментира СМС-ите са за всички пострадали ама айде стига с тази Варна, има и други посрадали райони.

264

Анонимен

преди 10 години

В тухларната за по 2-3 години без пари да им дойде акъла!!!

263

Терминатор

преди 10 години

- Бум! Бум! - казал Калашника- Тръш! Тръш! - казали ***- Бълбук... бълбук - казал казана за ***

262

ivza

преди 10 години

Мародерстват.Има кой да ги търпи.За мародера има само едно наказание-на место до стената.Въпроса пак опира до прилагането на законите,колкото и лоши да са.Къде е полицията, къде е кмета, който не знае кой управлява в града му и т.н.Колко дни от потопа,а все още незаконните къщи препречват дерето/това показват по телевизията/.Ами ако пак завали,тогава какво ще стане и как ще се оправдават управниците.Стига с това малодушие .Бог да прости мъртвите.

261

Цигановед

преди 10 години

Преди години така се бяха накаполили по коритото на река Лева във Враца. Обичат да са до реката за "ако", вода, изхвърлянв своите и прибиране чуждите ***. Потопа издави доста от тях и годините на разцвет на града бяха, когато ареала им бе малък. При описа на вредите бяха казали, че имали по два цветни телевизора в куке. Сега в района хората спят със животните си, заради тях-намножиха се. Ако раздаваните за тях помощи 30 % от бюджета се редуцират-те не ще да се множат. НЕОБРАЗОВАНИТЕ БЕЗ ГЛАС

260

*_*

преди 10 години

Затова не изпратих смсчета. Живяла съм в Аспарухово и ги знам в махалата-както се писа-ходят за помощи с мерцедеси! Те предизвикаха тази трагедия, хората им чистят л...ната, и на всичкото отгоре мародертсват!

259

1111111111

преди 10 години

До АнонименНационалната гвардия на САЩ може и да е разстрелвала, но нашата има представителни функции, както и някои от държавните институции. Колко жандармерия пазеше народните избраници от любовта на електората, а сега къде са?

258

L

преди 10 години

Набираме доброволци "ловци", за отстрелване на вреден дивеч!

257

Анонимен

преди 10 години

Защо милиционерите не са отцепили района и са допуснали *** да влизат по кмъщите?Кога най-накрая ще им се потърси сметка за неадекватните действия?Само реват за пари, а не вършат нищо.

256

Анонимен

преди 10 години

Призовават се депутатите и посланиците на партньорските страни да отидат да помогнат в почистването, така, както дават примери в своите страни

255

Анонимен

преди 10 години

*** не искат да чистят, вземат помощи и чакат доброволциhadzapi.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/06/22/zashto-niamashe-nito-edin-***-dobrovolec.1275287

254

ХХХ

преди 10 години

Трябва спешни мерки братя Българи ....моя съвет е ...Стига гербери бспари дпсари да потъпкват народа си ( Българите ) , спрете като обикновени марионетки да вярвате на медиите ...това ми е съвета ....ВЯРВАЙТЕ НА СЪРЦЕТО СИ , А НЕ НА МЕДИИТЕ И ТЕЗИ КОИТО ЯСНО ПОКАЗАХА ЧЕ ЩЕ ЗАТРИЯТ ВЕЛИКАТА НИ НАЦИЯ !

За много кризи съм чел, много съм гледал кадри по телевизията. При всяка анархично събитие - наводнение, революция, бунт и други, винаги е имало мародерстващи. Най-ниската *** на обществото само чака удобен момент да настани хаос по улицата, за да започне с терора върху обикновените граждани и магазини. Древната мъдрост казва, че риба се лови в мътна вода. *** просто се възползват от шанса да окрадат малко, докато отново се въведе ред. Защото, там, където има ред, кражби няма.

252

Анонимен

преди 10 години

До ХХХТам където имало СС не е имало никакви проблеми.

251

Анонимен

преди 10 години

Да ви припомня,щото забравяте.Националната гвардия на САЩ разстрелваше мародерите без съд и присъда в Ню-Орлиънс.На място като кучета.

250

Сър Пичук

преди 10 години

Не се помайвайте, а цъкайте SMSи за "пострадалите" че то жилязуту за бране скоро ще свърши! И повечко помощи да пратите че ден година храни - нали знаете. А ние на изборите скоро пак ша гласуваме за душманите ви - те така за благодарност (и некой леф с гарнитура).