Снимка: ББЦ

Евтим Милошев най-вероятно ще води предаването „Нека говорят“, на което е продуцент, съобщи пред Нова телевизия бившият тв водещ Росен Петров.

Преди две седмици в ефир Петров официално обяви, че става член на „България без цензура“, като изчете заявлението си за членство във формацията от листче, което извади от джоба на сакото си.

Бареков, който гостува в студиото, приветства водещия в редиците на партията си, заяви, че иска да управлява с хора като Росен Петров, даже го видя като бъдещия вътрешен министър.

Още по темата
 BTV Media Group и „Дрийм Тийм Прадакшънс” се разграничаха тогава от действията на Петров, който според тях използвал ефира за лични цели.

Днес Петров заяви, че влизането му в политиката е било голям стрес за него. „Аз съм лоялен човек. Аз съм жилав човек по принцип, много удари съм понесъл. Политиката е идеи. Моята идея е, че трябва да забравим това постоянно деление на комунисти и антикомунисти. Аз съм стъпил здраво на земята, каза още новият политик.

Росен Петров коментира изявлението на Хюсеин Хафъзов в Народното събрание като криминално деяние. „Ако аз бях председател на ДАНС, щях да го арестувам като Бисер Петното”.

Хюсеин Хафъзов от ДПС заяви, че е гласувал против потисническото мислене на част от българските депутати по време на приемане на текстове от Изборния кодекс за агитацията на майчин език, с което взриви пленарната зала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase