Снимка: "България без цензура"

След като вчера тв водещият Росен Петров „пристана“ на Николай Бареков в ефир, днес стана ясно, че той ще бъде предложен за заместник-председател в партия "България без цензура". 

Стефан Кенов ще е главен секретар на партията. „Изпълнителното бюро на "България без цензура" е почти готово", съобщи новините около партията си Бареков.

Вчера по време на предаването си Росен Петров официално обяви, че става член на „България без цензура“, като изчете заявлението си за членство във формацията от листче, което извади от джоба на сакото си.

Още по темата
Бареков, който гостува в студиото, приветства водещия в редиците на партията си, заяви, че иска да управлява с хора като Росен Петров, даже го видя като бъдещия вътрешен министър.

Днес Росен Петров вече се появи на официално събитие на „България без цензура“, на което стана ясно, че партията на Бареков и ВМРО-БНД  ще пишат национална доктрина за България.

В нея ще бъдат определени политиките за развитие на страната за минимум 20 години напред. В нея ще бъде посочени действия за борба с политическите, икономическите и всякакви други монополи и дори приемане на закон за защита на българските език и култура. Тезата бе обявена на старта на официалните преговорите за коалиция днес.

Събраха ни родолюбието и патриотизмът. Нашата цел е победа, обявиха лидерите Николай Бареков и Красимир Каракачанов. Очаква се коалицията да бъде факт в началото на март. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase