Изрисуваният паметник. Снимка: Facebook
fallback

Полицията е задържала блогъра и активен участник в протестите срещу кабинета „Орешарски“ Асен Генов. Това съобщи самият той, като написа „Задържаха ни в трето РПУ“ в профила си във Facebook.

Причината е, че той и негови приятели изрисували паметника пред централата на БСП на „Позитано“ 20 с червен спрей, обяснява в коментар под поста му негова приятелка. По повод днешната годишнина от Великата октомврийска социалистическа революция на паметника със спрей е изписано: „БКП – позор! Кой?“

Директорът на СДВР Ивайло Спиридонов потвърди пред БНР, че са задържани 6 души. „Около 5 часа тази сутрин автопатрул на Трето РПУ е забелязал пред „Позитано“ 20 шестима души, „въоръжени“ със спрейове и ръкавици да боядисват паметника от едната страна на входа на сградата. Били са 4 мъже и две жени. В момента те са в Трето РПУ. Те ще бъдат задържани за 24 часа“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

272

az

преди 10 години

*** евтиния PR.За съжаление е пълно с е такава *** като тоя пикльо... щото в цялата ни държава не се прави нищо- само се руши...Що не дойде да построи нещо- може да сложи две тухли една над руга... ама НЕ. Тоя е от новите партизани ;о))Трябва да има показност ... Що не го пита някой защо не бачка тоя младдеж?Сигурно няма работа за него и затова виси по протестите като Професионален протестиращ !Вече е модерно и това...Хубаво е хората да имат мнение и желание да отстояват позиция. Да изкарват и да отстояват своето, но е грозно да рушиш, без дори да си построил нещо...Сега ще го

271

мератлуг

преди 10 години

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ къв сакатлък.Тоа паметник бил бакърен!Ако ютре заран го занеса на пункта на Мюмюн колко ли пара че ми брой за него.Отваам да каем на аверете е тва е гълема дълавера,бе неа за изпусканье.Леле колко пиенье мое се земе за тея пари брей.поне до коледа че стигне като да не изтрезневаме.

270

Тпрутпрун

преди 10 години

Явно БСП е мобилизирало всеки който може да пише да пише коментари по случая.Сигурно на Позитано 20 на три смени коментари пишат.Ако плащат добре обадете по колко дават на положителен коментар.Да докарам някой лев за нов диск на компа.Около 200 кинта трябва да събера.

fallback