Шествието беше в подкрепа на пострадалото момиче. Снимка: БТА
fallback

Репатриране на нелегалните и криминално проявени имигранти искат от ВМРО, заяви зам.-председателят на ВМРО и общински съветник Ангел Джамбазки пред БТА. Днес партията подкрепи шествието на Движение "Национална съпротива България" в подкрепа на пострадалата при нападение в столичен магазин 20-годишна студентка. Продавачката беше прободена с нож при грабеж вчера през нощта на централна улица в София от имигрант от Алжир.

Джамбазки каза, че в центъра за настаняване на имигранти в Бусманци има поне сто криминално проявени нелегални имигранти от Алжир. България може да спре издаването на визи за граждани от Алжир и други страни, ако те не искат да приемат обратно нелегално пребиваващите у нас техни граждани. По думите на Джамбазки бежанците трябва да преминават през ГКПП-тата, където да искат статут, а не да се промъкват през храстите. Според Джамбазки границата на страната ни трябва да бъде затворена.

Ангел Джамбазки определи поведението на правителството в тази ситуация като "огорчително" и като "проява на бездушие и некомпетентност". Той каза още, че в Общинския съвет неколкократно е предупреждавал, че "струпването на неграмотни мъже от африкански произход в центъра на София може да доведе до ескалация на напрежението".

Ако правителството не вземе мерки ВМРО ще прибегне до самоорганизация в духа на нейните традиции - доброволни патрули и отряди, заяви зам.председателят на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

ГИНКА

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!*** НИ ПРЕВЗЕХА!СЕГА СИ ВНАСЯМЕ И ОТ СИРИЯ!НЕ НИ ЛИ СТИГА НАШАТА ***?ПРОГОНИХТЕ НИ БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ-ДА ХРАНИМ СЕМЕИСТВАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ!ЩЕ ИЗТЕГЛИМ И НАШИТЕ РОДНИНИ!ТОГАВА-*** И ТУРЦИТЕ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВЯТ!fiel spass!АКО СТЕ БЪЛГАРИ-НА БОРБАААААААААААААААА!47735

38

Анонимен

преди 10 години

Ох, тия са толкова жалки и смотани ... Изпълзяват от тоталната си безличност и анонимност само като гръмне някой скандал. Я куче, я чужденец ... НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИ, НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ!

37

Анонимен

преди 10 години

Я ми кажете всички псевдо националисти,през годините колко българи станаха жертва на българската мафия?Колко български жени бяха отвлечени и превърнати в бели робини от българи?Колко български младежи и студенти бяха наръгани и убити от самозабравили се български гаменчета?Колко български деца станаха наркомани и българи им продаваха дрогата.Че сега заради един изолиран случай тръгнахте да спасявате България????Жалки актьори от сериалите на ДС !

fallback