Снимка: архив, Reuters
fallback

Лидерът на евроскептичната и антиимигрантска Британска партия на независимостта Найджъл Фараж заяви, че условията, при които живеят някои хора в Румъния и България, са шокиращи, съобщи Ай Ти Ви.

Много от тези хора биха искали да живеят в цивилизована страна като Великобритания вместо при тези шокиращи условия, отбеляза той.

"Аз съм бил и в България и в Румъния и честно да ви кажа бях шокиран от условията на живот на ромските общности", каза Фараж.

Той обвини британското правителство, че подценява броя на българите и румънците, които ще поискат да дойдат във Великобритания след отпадането на трудовите ограничения на 1 януари.

"Какво бихте направили? Ако имате възможност да отидете в цивилизована страна с прилично здравеопазване, която ви осигурява жилище, дава ви шанс за работа, какво ще направите? Мисля, че ще дойдете в тази страна", заяви Фараж.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

ахахах

преди 10 години

тоя *** май е забравил,че те в техното кралство още не могат да се оправят с индийците тръгнал акъли да дава...я да взема всичкото *** на острова и да ни отърве от *** мизерници чакащи само на готово помощи че да ни свалят данъците и сметките малко

59

краси

преди 10 години

Може би този тип не разбрал, че *** е синоним на диагноза, която дори и на тяхното островче е без лечение.

58

банкеръ

преди 10 години

То и аз съм шокиран ама това не пречи на нкого.Гетата са като зоокътове и ако тези полухора се изселят ще издигнем паметник на този които ги приеме някъде по света.Ще допринесът за развитието на британската култура много,ще я обескостят за има няма 5 години,както направиха с вилните зони у нас.Ще се нароят и от там вече към САЩ и луната другаде не се сещам.България е родина на всички *** от планетата.

fallback