Георги Първанов. Снимка: БТА
fallback

На извънреден пленум се събра Националният съвет на БСП и парламентарната група на левицата, след като снощи ескалира напрежението на протеста и се стигна до сблъсъци, а депутатите днес не отидоха на работа.

Засега не е ясна темата на пленума, няма и протестиращи пред централата на партията на ул. „Позитано“.

Преди заседанието президентът Георги Първанов в периода 2002-2012 година коментира, че трябва да се свика заседание на КСНС.

Oще по темата
Той се съгласи, че събитията напомнят на тези от 10 януари 1997 г., а на въпрос дали това означава, че изходът трябва да е същият, Първанов отбеляза, че трябва да се свика заседание на КСНС и там да се намери решението.

Това, което имам предвид, бих го споделил на участниците в преговорите, коментира Първанов, но допълни, че проблемът в България е, че не се обръща внимание какво съдържа една идея, а кой я дава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

НЕВЕНА мома зелена

преди 10 години

ЕЙ, МНОГО СЕ РАДНАМ НА ТОВА ТЯХНОТО МОМЧЕ - СТАНИШКО !!! златен е той !!!!ХОРА , СЕРГО,РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА НА ДЪРТАТА ВЕЩИЦА БСП / бесни ,стари , пенсии / УНИЩОЖАВА ТОВА ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗУМИЕ ОТВЪТРЕ !!! А ТОЗИ НА СНИМКАТА ГОРЕ , ТОЙ ГО ВЪДВОРИ В РЕДИЦИТЕ !!! сега ще му сърба попарата , хич да не бърчи вежди , че както са я подкарали ,скоро и партия няма да имат !!!

15

мори

преди 10 години

до пост 18:аз добре си спомням как убиха Елена и Николае Чаушеску. Разликата е голяма.Ония обрекоха народа си на глад и мизерия,но не им оставиха външен дълг за разлика от България.Самите те тънеха в разкош на фона на бедна Румъния.Самия Тодор Живков не е крал за разлика от заобикалящите го хора, като Луканов,Лилов и др.които са били неговото обкръжение и са подготвили превратата поръчан от СССР -Горбачов.Самият убиец дръпнал спусъка на сем.Чеушеску се самоуби след това,не го преживя.

14

Анонимен

преди 10 години

Тези не знаят какво ги чака на есен,ако не си тръгнат.Лятото ще свърши студентите ще се върнат в големите градове,и тогава дупе да им е яко.Или ние българския народ ще живеем нормално,или ще ви избием, крадци на животи,мръсни.

fallback