16

НЕВЕНА мома зелена

преди 10 години

ЕЙ, МНОГО СЕ РАДНАМ НА ТОВА ТЯХНОТО МОМЧЕ - СТАНИШКО !!! златен е той !!!!ХОРА , СЕРГО,РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА НА ДЪРТАТА ВЕЩИЦА БСП / бесни ,стари , пенсии / УНИЩОЖАВА ТОВА ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗУМИЕ ОТВЪТРЕ !!! А ТОЗИ НА СНИМКАТА ГОРЕ , ТОЙ ГО ВЪДВОРИ В РЕДИЦИТЕ !!! сега ще му сърба попарата , хич да не бърчи вежди , че както са я подкарали ,скоро и партия няма да имат !!!

15

мори

преди 10 години

до пост 18:аз добре си спомням как убиха Елена и Николае Чаушеску. Разликата е голяма.Ония обрекоха народа си на глад и мизерия,но не им оставиха външен дълг за разлика от България.Самите те тънеха в разкош на фона на бедна Румъния.Самия Тодор Живков не е крал за разлика от заобикалящите го хора, като Луканов,Лилов и др.които са били неговото обкръжение и са подготвили превратата поръчан от СССР -Горбачов.Самият убиец дръпнал спусъка на сем.Чеушеску се самоуби след това,не го преживя.

14

Анонимен

преди 10 години

Тези не знаят какво ги чака на есен,ако не си тръгнат.Лятото ще свърши студентите ще се върнат в големите градове,и тогава дупе да им е яко.Или ние българския народ ще живеем нормално,или ще ви избием, крадци на животи,мръсни.

13

ПОСЛЕДЕН ВАЛС

преди 10 години

СЪСЕЛът ,...ОТЛИТА ЗА УКРАЙНА ,МАЙНА !

12

Незнайко

преди 10 години

Кой е този неприятно изглеждащ човек и защо трябва да ни вълнува какво е казал ?

11

6reeeeek

преди 10 години

ммммдааааа,само дето снощи бяха малко не можаха да съберат кворум и да запеят "Къде си вярно ти любов народна"

10

BG.BG

преди 10 години

Ние сме парламентарна република, ако парламентът не работи - избори!

9

кк

преди 10 години

Да се каже истината за 1997 г! Тогава съм сигурен, че такива имитации на протести няма да има. Тогава, в далечната 1997 г., кредитните милионери от всички партии се обединиха и си изпраха парите. Ще отвори ли някои досиетата не на ДС, а на фалиралите банки, за да се види истината. През 1997 г. предстоеше въвеждането на Валутен борд и кредитните милионери трябваше да си потърсят начини да изперат парите си, иначе трябваше да влезат в една килия с кредиторите си и за решат кой да ги връща

8

miko

преди 10 години

za6to za 23godini nee povdignato nito edno obvinenie protiv edin politik bilo to ot :gerp, bcp,dpc,ataka,kuneva,cini i tem podobni .poneje vci4ki sa kradliva sgan

7

SKYBET

преди 10 години

TOZI NE BSHE LI DETO VRUCHI MANDATA NA DPS PREZ 2005?

6

Анонимен

преди 10 години

гоце, кой те пита бре

5

DeadZeppelin

преди 10 години

все повече и повече ще се сещате за тая паметна дата.. ама тоя път дано не се разминете с няколко счупени прозреца и уплаха. трябва да бъдете изринати !

4

az tam

преди 10 години

Не мога да повярвам че от 10 години за пръв път съм съгласен с мнението на тоя динозавър :)) Да не го е млатнал и него някой с паве и да се е пооправил ...

3

артист

преди 10 години

Къде е Стефан Данаилов? На кой километър се намира? Нещо да каже. Колегите му артисти са по площадите - на първите редици, а той се спотайва.

2

typipros1

преди 10 години

А " да дойдат по добре танковете"

1

sante_dog

преди 10 години

Хайде бе *** подайте си оставките. Най-влиятелните и уважавани членове на БСП си го казаха вече - "трябват нови избори"! (Първанов, Дончева, Кадиев, Калфин, Данайлов се е скрил и го е срам да излезе пред хората)