Снимка: архив Булфото

Над 30 неправителствени организации ще вземат участие във форум-изложението "Кариера с кауза", което ще се проведе на 18 май от 10:00 до 17:00 ч. в двора на Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Представители на социално ангажирани организации от страната ще запознаят посетителите с възможностите за стаж, доброволчество и професионална реализация в сектора. Официално началото ще бъде дадено от кмета на Столична община Йорданка Фандъкова в 11:00 ч.

Целта на форума „Кариера с кауза“, организирано от Сдружение „Ре-Акт“, е да представи възможностите за професионална реализация неправителствения сектор.

В рамките на един ден над 30 неправителствени организации с различни сфери на дейност ще представят свободните ди позиции и изисквания за работа. Сред тях ще има представители на организации, занимаващи се със социална политика, екология, подпомагане и развитие на гражданско общество, човешки права, култура и туризъм, човешки ресурси и благотворителност.

На форума ще бъдат представени Прозрачност без граници, WWF, I CanToo, Animal Rescue Sofia, Асоциация "Солидарност", AEGEE-Sofia, Българска Хранителна Банка, Фондация "Изкуството да живееш", Sofia Green Tour, Заедно в час и други.

Изложението е част от проект „Практически форуми за професионална реализация” на Сдружение „Ре-Акт”, финансиран по „Национална програма за младежта” на Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase