Снимка: Булфото, архив

"Не съм подала молба за развод с д-р Мирослав Найденов, както това твърди един политик. Изявленията му не отговарят на истината. Това твърдение е извращение срещу мен и децата ми“. Това пише в писмо до медиите, подписано от д-р Нина Найденова, която се представя като съпругата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

След изтеклата информация в скандалните записи между ексаграрния шеф Николай Кокинов и Бойко Борисов, че Найденов живее с една от бившите пиарки в земеделското министерство, бившият вътрешен министър Цветан Цветанов каза в събота, че съпругата на ексземеделския министър е подала молба за развод.

Още по темата
Именно за да го подкрепи в “този труден момент”, бившият вицепремиер поканил Найденов на рождения си ден на 8 април, обяви самият Цветанов.

На рождения ден бившият земеделски министър дошъл сам, не е бил придружаван от 25-годишната Кристина. Тя е една от бившите му служителки, които спечелиха обществена поръчка от 50 000 лева, за да направят профили във Facebook и Тwitter на Програмата за развитие на селските райони.

„Не съм водила разговори с български журналисти по темата. Моля българските медии и политици да оставят мен и децата ми и да не ме забъркват в компроматната война преди изборите. Това е посегателство върху личната свобода на мен и децата ми. Ако спекулациите продължат в същата посока, ще потърся правата си пред компетентните органи", пише още в писмото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase