59

Tiko

преди 11 години

Tozi e mnogo hitar *** - klasi nad tapiya shop ot Bankya :)

58

хм,тц,тц,тц

преди 11 години

Горката жена, но щом бившият вътрешен министър е казал...значи ще подаде молба за развод.Не може Найденов да слуша и изпълнява, а жената да не се подчинява!

57

тиквич

преди 11 години

Ще има и то най скоро, като дойде ЦЕЦОМОБИЛА пред вас? Като свършат парите от мършавото месо на МИРО,

56

Анонимен

преди 11 години

Значи тъщьо простеф, пак лъже.

55

Анонимен

преди 11 години

" Тя е една от бившите му служителки, които спечелиха обществена поръчка от 50 000 лева, за да направят профили във Facebook и Тwitter "Моя профил в Facebook и Twitter го направих безплатно, а някои хора са взели за това 50 бона!

54

Учител

преди 11 години

Госпожо д-р д-р Найденова, Вие отдавна сте си изгубили правата и едва ли ще си ги найдете пак, защото сте избутана от семейния креват.

53

Кой е в кенефа?

преди 11 години

Днес като си бърсах г*за ми се причу Интернационала, обаче ме одраска една стружка от Трактор, ама ''малка'' де! Добре, че ''незнайно кой'' беше оставил ''мека'' розова хартия!

52

Анонимен

преди 11 години

Този Миро.В интервюто по бтв каза,че си е пратил сем. в чужбина преди няколко дни,защото се притеснявал за тях,а то се оказа,че от 2г. семейство му е 25 годишна.Да не би с жена му да имат отворен брак.

51

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев и Борисов също са разведени с неизвестни ***.

50

Анонимен

преди 11 години

цецо лъжецо кога ще каже нещо дето не е лъжаи така си ги клепа хората егати наглецоабе *** тали някой ще се развежда си е негова работа

49

АНОНИМЕН

преди 11 години

Че беше *** всички го разбрахме ,ама чак да е такъв необуздан селски бик едва ли някои си е помислял.

48

до 63

преди 11 години

И какво като ги разпредели тези политици,кой ще направи правителство?Ония от Орлов мост ли?След месеци във властта ще станат по-корумпирани и от тия.О не прочитох нищо за Костов.

47

Анонимен

преди 11 години

Най-страшното е,че простолюдието не се възмущава от престъпленията,злоупотребата с власт,контрабандата на амфетамини,далаверите с откраднатите евро пари,бистришките тигри в правителствения самолет.Те се възмущават,че видите ли той си имал любовница.Егати моралистите?Вашите жени и мъже не изневеряват ли?Или жените са дебели мустакати повлекани,дето не могат да си намерят тъпкач или мъжете са бедни и не могат едно гадже на пицария да заведът.И злобеят и се правят на моралисти,а така им се искааааа

46

Анонимен

преди 11 години

Предлагам:1.М.Найденов и Пиярките му да бъдат наказани с общ. полезен труд-24 месеца да метат улиците на София и да им се извземе всякакво имущество придобито по време на управлението на ГЕРБ.2.Б. Борисов да Бъде назначен за Водач на Трамвай и до пенсия да не му се дава възможност да се кандидатира за повече от ДОМОУПРАВИТЕЛ.3.Волен и Яне да минат през специализиран психиатричен преглед.4.Шут по *** на Лицемерката Кунева.5.Станишев,Овчаров и Кадиев да Върнат Тока дето ГО ОТКРАДНАХА

45

Анонимен

преди 11 години

По повод СРС тата на ЦВ.ЦВ.Докато англичанинът,германецът,американецът когато отсъствали от къщи поставяли камери и микрофони най-модерна апаратура,нашенецът се връща и докато си търси ключовете звъни на съседката.Как си ку... проста,весело я пита.Аз ли съм ку...?Да знаеш само какво правеше жена ти докато те нямаше.И за няколко минути му разказва всичко което се е случвало с жена му.Е това вълнува простолюдието.Кой с кога се задявал.Дребните махленски простотии от селски вечеринки.

44

Пешо

преди 11 години

Аз не искам от моите пари да се дават по 50 бона за на Миро Мършата страшните пичоци!

43

Пешо

преди 11 години

Леле тая е навита и на тройка!

42

знам какво направи

преди 11 години

Като се има предвид какво правеше жена му на Цветанов когато той разнасяше пощата,сега точно този рогоносец да коментира семейните отношения на хората е гавра.Миро е злоупотребявал с властта и са го хванали.За това се води следсвие.Ако докажат вина ще го съдят.Другите от ГЕРБ също са злоупотребявали,но още няма доказателства.Но и това ще стане някой ден когато вече не са на власт.ЦВ е много ***,но той добре знае,че простаците ще се хванат за клюката и ще замаже собствените си престъпления.

41

Анонимен

преди 11 години

До ГНУС - А Дончева кого следи ,и кой я следи трактор или фадрома ?????

40

ANONIMEN

преди 11 години

Дъвчем Миро мършата ,а забравяме Станишката и Моника колко взеха и дадоха на Хокинер за пиар.