Снимка: архив, Булфото
fallback

Учителката Илияна Иванова, която беше приета в токсикологията на ”Пирогов”  след прием на алкохол и лекарства, вече е контактна и адекватна, съобщиха от лечебното заведение.

Днес предстои с нея да се срещнат психолози и психиатър.

Oще по темата
Миналата седмица Илияна Иванова влезе пияна в час, а колегите й извикаха полиция. След това  учителката бе уволнена от столичното 130-о училище. Тя е самотна майка на три деца и сама се бори с живота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 11 години

Стига глупости и лицемерно съчувствие! Била е на постоянно място в Немската гимназия и от там е изгонена за системно пиянство и изцепки в работно време т.е. при децата. Във 130 -то е назначена на половин работен ден и не е имала постоянно място . Пиянските и истории са започнали от първите дни. Не е било самоубийство ,а след като са я пуснали от писихатрията ( забележете къде се лекува) , смесила въпреки предупреждението хапчетата с алкохол. Отдавна е трябвало да са и отнети родителските права!

28

Анонимен

преди 11 години

Vsichko jivo se propi ili poludq ot hubaviq jivot tuk

27

Анонимен

преди 11 години

Когато работиш в продължение на години на дадено място, винаги се случва, да се явиш в нетрезво състояние на работното място. Има и хора, които може да са изпили буре вино и пак да си предадат много по добре урока от някой некадърници.За мен тук не са прави, а и предвид семейното положение на тази учителка, трябваше да се предупреди, преди да се уволни!

fallback